Simgot EW200'ü 2 yıla yakın kullandım dandik bir USB ses kartı ile çok memnun kaldım. EW200 al üzmeyecektir. Ekstra olarak equalizer apo ve peace arayüzünü indirdikten sonra düzgün bir EQ ayarı ile daha da iyi performans verecektir.
DSP'sinin farkına takılmaya gerek yok. Frekans aralığı vs. olsun o fiyata en iyisi EW200'dür kesinlikle.
Tamam hocam EW200 almaya karar verdim DSP'sini almam bir şey fark ettirir mi yoksa öbür hocamın attığı yerden alıp geçeyim mi?
Site fark etmiyor ikisi de iyidir. Çok fark etmeyecek normal alıp geçin. Elinize bütçe geçince de böyle bir DAC alırsanız tadından yenmez.
![]()
Moondrop ECHO-A | Taşınabilir / Mobil Yüksek Performans USB-C Girişli DAC ve Kulaklık Amfisi (3.5mm TRRS çıkışlı) | MAC | PC | Akıllı Telefonlar için
Aradığın AD / DA Dönüştürücü kategorisindeki Moondrop markalı ECHO-A 32Bit/384kHz Portable DAC/AMP w/Mic (3.5mm) ürünü En Uygun Fiyatlarla Akalın Müzik'te. 12 Taksit İmkanı | Ücretsiz Kargo | 24 Ay Distribütör Garantili | Mağazadan Teslim veya Aynı Gün Kargo.www.akalinmuzik.com
Bildiğim kadarıyla yok.
DSP halinin var mı hocam asıl amacım oyun oynarken kullanmak olduğundan varsa onu alayım.
DSP modelinde mikrofon var. 3.5mm'sinin de mikrofonlu modeli var ama TR'de satışı yok galiba.
Hocam Wraith de 3.5 mm jakta mikrofon var yazıyor sanki bakabilir misiniz?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.