Evdeki altyapı problemini kim denetler?

dnzozer20

Centipat
Evimde internet bağlı değil ve bağlatmadan önce teknik destek almak istiyorum çünkü evime internet bağlatınca kötü çekiyor, aynı servis sağlayıcısına sahip komşumun interneti bile her odadan çekiyor. Evimde problem olduğunu düşünüyorum, bunu kim denetler?

Evimde internet bağlı değil ve bağlatmadan önce teknik destek almak istiyorum çünkü evime internet bağlatınca kötü çekiyor, aynı servis sağlayıcısına sahip komşumun interneti bile her odadan çekiyor. Evimde problem olduğunu düşünüyorum, bunu kim denetler?
Her odadan internetim çeksin diyorsanız (iyi bir altyapıya sahip olduğunuzu varsayalım) evinizin merkezi noktasında yüksek bir noktaya modeminizi konumlandırmanız gerekir modeminizin kalitesininde tabiki önemi var bu konuda. Telekomun kendi modemini kullanıyorum evimin antresinde tam merkez noktada her yerde full çekiyor.
foto_no_exif-min.jpg

Modemi daireye gelen kabloya degil binaya gelen kablodan baglayarak duzelme olup olmadigini olcebilirsin.
Sürekli kopuyordu, 5mbit hiz alıyordum. Sonra bunu denedim, kablolarda sorun oldugunu anlayip yeni tek parca bakir telefon kablosu cektim.
Şu an tam hızı alabiliyorum.

Her odadan internetim çeksin diyorsanız (iyi bir altyapıya sahip olduğunuzu varsayalım) evinizin merkezi noktasında yüksek bir noktaya modeminizi konumlandırmanız gerekir modeminizin kalitesininde tabii ki önemi var bu konuda. Telekom'un kendi modemini kullanıyorum evimin antresinde tam merkez noktada her yerde Full çekiyor. Eki Görüntüle 2316960

Sizdeki işçiliğin maşallahı var hocam. Helal olsun demek istenildiğinde böyle temiz işçilik çıkarılabiliyormuş.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı