Evdeki ufak siyah sineklere ne yapılmalı?

Daha fazla  
Merhaba. Yazlık evden kendi evimize geleli 1 hafta oldu ve evde ufak siyah sinekler var ne yaptıysak kurtulamadık çözüm önerilerine açığım.
Detaylı temizlik yaptık süpürge ile sinekleri çektim tek tük kalanları dahi terlikle öldürdüm ama tekrar ortaya çıktılar sinek ilacı falan işe yaramıyor. Nereden geldiklerine dair bir fikri olan varsa söyleyebilir çünkü can sıkıcı bir durum.
Yazlık eve giderken meyve sebze bakliyat tarzı yiyecekleri yanımızda götürmüştük.

Genelde bu ufak sinekler bitkilerin ve nemli ortamların olduğu yerlerde oluyor. Saksı şeklinde bitkiniz varsa koli bandını yapışkan kısmı dışarıda olacak şekilde bir şeye sarıp saksıya koyun. Koli bandına yapışıyor o sinekler. Ya da direkt hazırını alın:

Son düzenleyen: Moderatör:
Genelde bu ufak sinekler bitkilerin ve nemli ortamların olduğu yerlerde oluyor. Saksı şeklinde bitkiniz varsa koli bandını yapışkan kısmı dışarıda olacak şekilde bir şeye sarıp saksıya koyun. Koli bandına yapışıyor o sinekler. Ya da direkt hazırını alın:

Sorunu kökten çözebilir mi banyo tuvalet tüm evde varlar çünkü elimizden gelenin en iyisini yaptığımız halde varlar.

Yapılacak çok bir şey yok ya. Aynısı bizde de var. Ufacık zar zor görünüyor sinekler yemek yerken kör kör uçuyorlar yemeğimin veya içeceğimin içine düşecek diye korkuyorum bazen. Bunlar genellikle kapı önlerine çöp konuluyorsa ordan veya tuvaletin havalandırmasından geliyorlar diye düşünüyorum. Sinek ilacı falan kullanmama rağmen hala varlar.

Yapılacak çok bir şey yok ya. Aynısı bizde de var. Ufacık zar zor görünüyor sinekler yemek yerken kör kör uçuyorlar yemeğimin veya içeceğimin içine düşecek diye korkuyorum bazen. Bunlar genellikle kapı önlerine çöp konuluyorsa oradan veya tuvaletin havalandırmasından geliyorlar diye düşünüyorum. Sinek ilacı falan kullanmama rağmen hala varlar.

Aşırı sinir bozucular kovaladıkça sanki resmen bilek üstümüze geliyorlar.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı