Eve 2. internet nasıl bağlatılır?

3 katlı evimiz var. Alt kat boş. Dediğiniz gibi olabilir.
Boş port var.

Evime 2. internetimi bağlatmak istiyorum. Halihazırda bir internet var. 2. interneti bağlatırken kurulum ücreti alınır mı? Ve ne gibi işlemler yapılır? Ekstra kablo takımı vb gibi?
Altyapı ne kadar hızı destekliyor?

Peki türk telekom fiber 100 mbps paketine vdsl altyapı ile abone olabilir miyim? Yani sizde fiber yok diye sorun çıkarırlar mı? 75 mbps destekliyor altyapı.
Altyapı sahibi firmanın bayisi ile görüş en temiz bilgiyi oradan alırsın şuan çok derine iniyorsun bu iş böyle öğrenilmez. Mantığını dedik gerisi senle firma arasında kalıyor.

75. Hem şu anki internetimi PC'ye bağlayacağım. Hem yeni alacağım interneti bağlayacağım. İki hattı birden takınca hat hızları birleşiyor. Yaklaşık 90
Türknet gigafiber alt yapısı varmı eyer varsa tek internet yeter

Ping ile sınırın alakası yok, pingi bölemezsin.

Upload ve downloadı sınırlarsan kimse kimsenin internetini işgal etmiş olmaz haliyle o sınırda olacağı için Upload'ın ve Download'ın tümünü kullanamayacağı için Ping'de yükselme olmayacak ben böyle kullanıyorum. 50 Mbps kullanıyorum 10 Mbps evdekilere ayırdım anladın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…