Eve altyapı nasıl getirilir?

Furkanygt

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar evde altyapımız yok altyapısız internet kullanıyorum 12 download 3 upload veriyor yani berbat. CS2 gibi oyunlarda ping problemi yaşıyorum. Evime altyapı getirmek için ne yapabilirim? Ya da Turkcell Superbox mu alsam ne önerirsiniz?

Arkadaşlar evde altyapımız yok altyapısız internet kullanıyorum 12 download 3 upload veriyor yani berbat. CS2 gibi oyunlarda ping problemi yaşıyorum. Evime altyapı getirmek için ne yapabilirim? Ya da Turkcell Superbox mu alsam ne önerirsiniz?

Superbox'ların ücreti biraz tuzlu diye biliyorum, altyapı içinse bulunduğunuz mevkideki dairelerin hesaplanıp birçoğunun altyapı getirilmesini talep etmeleri lazım misal 50 daire varsa bunlardan 20 sinin altyapı istediğinde bulunması lazım. Yanlış bilgide vermeyeyim bu kadar biliyorum.

Eskiden olsaydı Twitter dan TT Teknoloji Genel Müdür yardımcısına Altyapı talebinde bulununca direkt adres istiyorlardı max 1 haftaya direklerle fiber altyapı çekiyorlardı. Şu bulunduğum sokağa altyapıyı bu şekilde getirmiştim.

Ben CİMER'e yazdıktan 3 ay sonra 1 Gbps internet kullanmaya başladım. Ondan önce 50 Mbps alıyordum.

Superbox'da da gecikme çok yüksek olacak sonuçta mobil ağ. Evinize alt yapı getirmek için Türk Telekom'a başvuru yapıp dua etmekten başka çareniz yok. Maalesef bu konularda mağdur olmak dışında bir seçenek sunulmuyor bize.
Btk ya şikayet ettim ve az önce TT müşteri hizmetleri aradı adres bilgileri aldı ekibimiz ilgilenecek dedi sonuç çıkar mı sizce

Superbox'ların ücreti biraz tuzlu diye biliyorum, altyapı içinse bulunduğunuz mevkideki dairelerin hesaplanıp birçoğunun altyapı getirilmesini talep etmeleri lazım misal 50 daire varsa bunlardan 20 sinin altyapı istediğinde bulunması lazım. Yanlış bilgide vermeyeyim bu kadar biliyorum.
Maalesef sayı çokta önemli değil. Birine uzak bir köyde tek kullanıcı olacak olmasına rağmen fiber getirmişler. 3 yılını almış ama olmuş. Dilekçe de işe yaramıyor bazen.

Btk ya şikayet ettim ve az önce TT müşteri hizmetleri aradı adres bilgileri aldı ekibimiz ilgilenecek dedi sonuç çıkar mı sizce
TT CEO'suna LinkedIn'den yazdım dönüş yaptılar ama benim talebimi reddettiler.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı