Eve altyapı nasıl getirtilir?

• Konuyu başlatan Xilvo
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 3
  • Görüntüleme 226

Xilvo

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
CASE: Phanteks P360X | CPU: Ryzen 7 3700x | GPU: Asus Dual 2060 6GB OC | MB: Asus Prime B450 M-K | PSU: FSP Hydro K 600 80+ Bronze | RAM: Corsair Vengeance LPX 16+8(24) GB 3200 MHz CL16 | SSD: XPG Spectrix S40G 500GB | CPU COOLER: COOLER MASTER HYPER 212 BLACK X DUO | CASE FANS: Arctic P12(3x), ThermalTake TT1225(2x)
Evim yeni yerleşim ve alt sokağında üst sokağında vesaire altyapı yok. Aşağıdaki haritada kırmızı nokta benim evimin bulunduğu yer kırmızı çizgide ise kesin değil ama sanırım VDSL altyapı var. Nasıl evime altyapı yaptırabilirim? Şu anda radyo link teknolojisi ile internet kullanıyorum ve asla Online oyun oynayamıyorum. Sabit paket kaybı değerim var resmen %15 paket kaybı 120 ping CS2 oynamaya çalışıyorum. Sıkıldım artık bu durumdan.
Not: İnternetimi optimize edebileceğim her şeyi yaptım. Gittim sıfır Keenetic modem bile aldım. Sonuç hüsran.

1736187970196.png

Mahalleden dilekçe ve imza toplamıştım fiber hat bağlandı biz evden taşındık. İmza sonrası 3 ay içerisinde altyapı döşemişlerdi imza sayısı ise 30 haneydi. Bir araştır sor faydası olursa imza topla.

Mahalleden dilekçe ve imza toplamıştım fiber hat bağlandı biz evden taşındık. İmza sonrası 3 ay içerisinde altyapı döşemişlerdi imza sayısı ise 30 haneydi. Bir araştır sor faydası olursa imza topla.

Kendim henüz reşit değilim ve çevremdeki komşularım internetten sadece video izleyen tipler. Adamlar radyo link fazlasıyla yetir ve uğraşmak istemezler diye düşünüyorum toplasam toplasam 5 imza anca toplarım (mahallemde müstakil ev çoğunlukta)

Evler müstakil miydi bizim müstakil 15 kişi falan toplasak yeterli olur mu?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı