Müstakil eve altyapı nasıl getirtilir?

Herkesin nasıl 1 gigabit interneti varmış? Ülkenin hız ortalaması 50 Mbps.

Arkadaşlarımın hepsinde 1 Gbps internet olduğunu duydum ve tek telefonla çözdüklerini falan söylüyor bana 50 Mbps bile yeter 1 Mbps'den bıktım video bile izleyemiyorum.

Herkesin nasıl 1 gigabit interneti varmış? Ülkenin hız ortalaması 50 Mbps.

50 Mbps bile olur yeter ki olsun yani 2 Mbps internetle oynuyorum.

Peki bu işleri parayla yapmam mümkün mü yani ekstra parayla 1 Gbps internet falan.

Normalde var parasını verip altyapı çektirme ama Türk Telekom'un kendisi bize daha 2023 yılında parasını verip altyapısı yapılmayan yerler var demişti siz düşünün nasıl iş yaptığını. Ekstradan söyleyeyim bizim evin sağında solunda arkasında 1000MBPS fiber var iken bizim sokağa VDSL kablosu bile çekmiyor 1dk yürüme mesafisnde fiber olmasına rağmen.

Normalde var parasını verip altyapı çektirme ama Türk Telekom'un kendisi bize daha 2023 yılında parasını verip altyapısı yapılmayan yerler var demişti siz düşünün nasıl iş yaptığını. Ekstradan söyleyeyim bizim evin sağında solunda arkasında 1000MBPS fiber var iken bizim sokağa VDSL kablosu bile çekmiyor 1dk yürüme mesafisnde fiber olmasına rağmen.

Tanıdıklarım Türk Telekom'a yaptırmış bu alt yapıyı çoğu kişi Türk Telekom'a yaptırıyor herhalde fakat yani genel olarak herkesten duyduğum tek cümle Türk Telekom pişmanlıktır falan o yüzden TurkNet'e yaptırmayı düşünüyorum eğer öyle istediğin sağlıyacıya yaptırma muhabbeti var ise.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı