Mafia Picopat Katılım 5 Şubat 2021 Mesajlar 87 Çözümler 2 7 Şubat 2021 #11 Edmond dantes dedi: Evet Valla bekar evi sonuçta dolabı uzun süredir boş bıraktım ve benim maaş günü daha gelmedi Genişletmek için tıkla... Onunla beraber alışverişe çıkın. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Edmond dantes dedi: Evet Valla bekar evi sonuçta dolabı uzun süredir boş bıraktım ve benim maaş günü daha gelmedi Genişletmek için tıkla... Onunla beraber alışverişe çıkın. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
PustiPowerV2 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Haziran 2020 Mesajlar 5.628 Makaleler 5 Çözümler 12 7 Şubat 2021 #12 Edmond dantes dedi: Evet Valla bekar evi sonuçta dolabı uzun süredir boş bıraktım ve benim maaş günü daha gelmedi Genişletmek için tıkla... Biz oraya sipariş edelim isterseniz? Şaka bir yana yardımcı olabiliriz eğer isterseniz. Çoğu kişinin de yardımcı olabileceğini düşünüyorum.
Edmond dantes dedi: Evet Valla bekar evi sonuçta dolabı uzun süredir boş bıraktım ve benim maaş günü daha gelmedi Genişletmek için tıkla... Biz oraya sipariş edelim isterseniz? Şaka bir yana yardımcı olabiliriz eğer isterseniz. Çoğu kişinin de yardımcı olabileceğini düşünüyorum.
BenGürkan Picopat Katılım 15 Ekim 2020 Mesajlar 414 Çözümler 1 Yer Astroworld 7 Şubat 2021 #13 Kapıya geldiğinde ''yallah başka gün gel'' diyin.
Edmond dantes Megapat Katılım 2 Şubat 2013 Mesajlar 221 Yer Kocaeli Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Dijital Tasarımcı 7 Şubat 2021 #14 246941 dedi: Bizim burada tadilat olacakmış diyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Ne gibi PustiPowerV2 dedi: Biz oraya sipariş edelim isterseniz? Şaka bir yana yardımcı olabiliriz eğer isterseniz. Çoğu kişinin de yardımcı olabileceğini düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Hahaha abim olur mu öyle şey ya Allah razı olsun hayatta kabul edemem öyle bir şey. Çok teşekkür ederim Mafia dedi: Onunla beraber alışverişe çıkın. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Yaşça büyüğüm ya ayıp olur uzak yoldan geliyor yoramam kendini 246941 dedi: Bizim burada tadilat olacakmış diyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Reis_Ndombele dedi: Coronaya yakalandım diyebilirsin. Genişletmek için tıkla... Ahahah bir daha hiç gelmez
246941 dedi: Bizim burada tadilat olacakmış diyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Ne gibi PustiPowerV2 dedi: Biz oraya sipariş edelim isterseniz? Şaka bir yana yardımcı olabiliriz eğer isterseniz. Çoğu kişinin de yardımcı olabileceğini düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Hahaha abim olur mu öyle şey ya Allah razı olsun hayatta kabul edemem öyle bir şey. Çok teşekkür ederim Mafia dedi: Onunla beraber alışverişe çıkın. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Yaşça büyüğüm ya ayıp olur uzak yoldan geliyor yoramam kendini 246941 dedi: Bizim burada tadilat olacakmış diyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Reis_Ndombele dedi: Coronaya yakalandım diyebilirsin. Genişletmek için tıkla... Ahahah bir daha hiç gelmez
Yararsız Üye Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 9 Ocak 2014 Mesajlar 7.584 Makaleler 10 Çözümler 9 7 Şubat 2021 #15 Kendimi iyi hissetmiyorum de, telefonda öksür. Koku ve tat alamıyorum da dersen tamamdır. Zaten bu dönemde kendisi gelmek istemeyecektir.
Kendimi iyi hissetmiyorum de, telefonda öksür. Koku ve tat alamıyorum da dersen tamamdır. Zaten bu dönemde kendisi gelmek istemeyecektir.
Griot Centipat Katılım 24 Ocak 2021 Mesajlar 130 Daha fazla Cinsiyet Diğer 7 Şubat 2021 #16 Arkadaşına alışveriş listesini atabilirsin. Sen de bu arada evi temizlersin.
J JDJSI Hectopat Katılım 6 Kasım 2020 Mesajlar 1.281 Makaleler 1 Çözümler 4 7 Şubat 2021 #17 Tuvalet bozuk daha sonra geliver diyebilirsiniz.
Edmond dantes Megapat Katılım 2 Şubat 2013 Mesajlar 221 Yer Kocaeli Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Dijital Tasarımcı 7 Şubat 2021 #18 Yararsız Üye dedi: Kendimi iyi hissetmiyorum de, telefonda öksür. Koku ve tat alamıyorum da dersen tamamdır. Zaten bu dönemde kendisi gelmek istemeyecektir. Genişletmek için tıkla... Mantıklı geldi sonra da temiz çıktım deyip geri çağırırım ahhajana
Yararsız Üye dedi: Kendimi iyi hissetmiyorum de, telefonda öksür. Koku ve tat alamıyorum da dersen tamamdır. Zaten bu dönemde kendisi gelmek istemeyecektir. Genişletmek için tıkla... Mantıklı geldi sonra da temiz çıktım deyip geri çağırırım ahhajana
A airsword19 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Haziran 2020 Mesajlar 1.520 Çözümler 2 7 Şubat 2021 #19 Yararsız Üye dedi: Kendimi iyi hissetmiyorum de, telefonda öksür. Koku ve tat alamıyorum da dersen tamamdır. Zaten bu dönemde kendisi gelmek istemeyecektir. Genişletmek için tıkla... Hocam onu derse en az 1 ay erteleyecek .
Yararsız Üye dedi: Kendimi iyi hissetmiyorum de, telefonda öksür. Koku ve tat alamıyorum da dersen tamamdır. Zaten bu dönemde kendisi gelmek istemeyecektir. Genişletmek için tıkla... Hocam onu derse en az 1 ay erteleyecek .
Edmond dantes Megapat Katılım 2 Şubat 2013 Mesajlar 221 Yer Kocaeli Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Dijital Tasarımcı 7 Şubat 2021 #20 JDJSI dedi: Tuvalet bozuk daha sonra geliver diyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Evet güzelmiş bu airsword19 dedi: Hocam onu derse en az 1 ay erteleyecek . Genişletmek için tıkla... Yok ya bir hafta sonra temiz çıktım deyip geri çağırırım klkfkckmc
JDJSI dedi: Tuvalet bozuk daha sonra geliver diyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Evet güzelmiş bu airsword19 dedi: Hocam onu derse en az 1 ay erteleyecek . Genişletmek için tıkla... Yok ya bir hafta sonra temiz çıktım deyip geri çağırırım klkfkckmc