Eve Hırsız Girmiş

İyi planlamışlar hainler

Kamera değilde alarm sistemi yaptırın. Bizim zemin katta oturduğumuz eve de girmişlerdi. Demirleri büküp pencereden girmişler. Sadece benim odamdaki telefon, bilgisayar ve dijital fotoğraf makinesini almışlardı ve yatak odasının altını üstüne getirmişlerdi ama pek değerli bir şey yoktu. Sonradan pencerelere mandal gibi bir şey var 5-10 liralık ondan taktık hepsine ayrıca alarm kurdurduk. Adamlar kamera falan sallamazlar yani alarm kurdurun apartmanı ayağa kaldırsın. Polis olayı zaten hikaye. Adamlar geldi salonda tutanak tuttu gitti o kadar. Zaten parmak izi arasalar evi leş gibi yapıyorlar o sürdükleri şey. Parmak izi falan bulamazlar yani giden gidiyor. Geçmiş olsun, Allah göstermesin gerçekten kötü bir durum.

Geçmiş olsun bizim binaya da girmişlerdi ama bizim eve girmemişlerdi bizim binadan da 2 tane tabanca sarjörü, 1 kutu da prezervatif çalmışlardı.

Geçmiş olsun.
Bir adet hidrolik kamyon krikosu kapıya dayanır. Arkasına ikinci bir kriko veya yeterli uzunluk da ağaç kütüğü dayanır. Bir ucu da kapınızın karşısında ki duvara dayanır ve sessiz sessiz 9-10 ton basınç kapınıza uygulanır. Kapı karşısında duvar olmasaydı, kriko iki kapı pervazı arasına koyulur ve çerçeve genişletilir di. Ama bu biraz ses çıkarırdı.
Tekrar geçmiş olsun.

Sağolun arkadaşlar. Siz milyon dolarlık kapı yapsanız da hırsıza dayanmıyor. En iyisi alarm ve güvenlik kamerası. Bu tavsiyemi ciddiye alın. Şu an alarm bağlatıyoruz ama insanın başına geldikten sonra bir anlamı kalmıyor. Bugün araştırdım çok da pahalı şeyler değil. Montaj hariç 600 - 650 liraya 4 adet gece görüşlü kamera ve kayıt cihazını içinde harddiskiyle beraber veriyorlar. Montaja da en fazla alacakları 150 - 200 lira. Zaten ev sahibiyseniz binada kamera olması evin değerini de otomatikmen arttırıyor.

Size tavsiyem şu 3. Kademede dişleri iyice çıkandan almanız bizim eve girmeyi denediler 7 kilit olduğundan açamamışlar güvenlik kamerası her katta var bizim binada. Bazı insanlar 100 TL için belkide evlerinde ki 10000 TL'lik eşyadan vazgeçebiliyorlar.

Geçmiş olsun. Annem hep der hırsıza kapı kilitli değildir diye. Bu resimleri gördükten sonra baya bi hak verdim. Kapı'nın anasını bellemişler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…