Eve hırsız girse ne yaparsınız?

Odamı benden iyi bilemeyeceğine göre sigortayı indirip a... Neyse, sanırım böyle yapardım. O anki psikoloji ve korku her şeyi etkiliyor. Olmadı en kötü balkondan tabancayı alır sıkarım.

Ders çalışırken uyuyakalmış gibi yapıp masamdaki karambiti sessizce alırdım. Geldiği anda çattt.

Alarm sistemimin odamdaki kumandasına bir basarım ve zaten apartmanda korkudan camdan falan atar kendini. Atmazsa bile kaçar gider. Gene kaçmazsa hobi masasından neşter alırım ve onun bıçağına karşı benim neşterim olur. Gene korkmazsa zımba tabancasını bir tutarım askeri bölgesine artık dayanamaz.

Bıçağı alıp içinden geçene kadar vururdum yere düşüp etkisiz hale geldiğinde ellerini iple bağlıyıp polisi beklerdim.

Bardak fırlatır ve kendimi odama kitlerim adamı yaralıyacak bir alet bulduktan sonra kapıyı açar ve etkisiz hale getiririm.
Sonra da okula gidip teröristlerin arkasından dolaşıp etkisiz hale getirdikten sonra kızların kahramanı olurum (!). Şaka bir yana en yakınımda bulduğum gereç ile vururum. Bayıldıktan sonra sandalyeye bağlayıp polisi ararım. Diyeceğim ama silahı bir çeksin adamın evi soymasına bile yardım ederim.

İlk önce yerimde kalkar sen kimsin diye bağırırdım sonra o bana saldırırsa diye elime oturduğum sandalyeyi alırdım fakat ilk ona ben saldırırdım ve döverdim onu.
Bıçağı alıp içinden geçene kadar vururdum yere düşüp etkisiz hale geldiğinde ellerini iple bağlıyıp polisi beklerdim.

O bıçak ile adamı etkisiz hale getirdiğin için bence polise gidecek olan sen olursun.

PC den "Bir şeyler" açardım sonra o izlerken babamı çağırırim gerisi gelir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…