Eve hırsız girse ne yaparsınız?

Diyelim ki anneniz babanız uyuyor. Siz de odanızda tek başına Technopat'ta takılıyorsunuz. O sırada evde bir ses duyuyorsun ilkte takmıyorsun ve hırsız odanın kapısına geliyor gizlice (bu arada odanızın ışığı kapalı öyle seviyorsunuz gibi düşünün) hırsızla 2-3 saniye bakıştıktan sonra yapacağınız hamle ne olurdu?
Ben: hıaaaaaaa! Diye bağırarak fareyi saplardım adama :D

Farklı yollar var

1: Bir dk otur Technopat'ta konu açıp soracağım.

2: Hırsızlık vergisi ver LAN.

3: GTA V oynayakmı.

4: Elini indir hareket yapma atarım mouse Pad'i kafana.

5: Baba hırsız eve girmiş vergisini ödemiyor gelsene.

Bu kadar ama harbiden bunları yapacağım eve hırsız girerse :D

Odamda havalı tabanca ve haydar var. (Odamda yemek yediğim zamanlar bıçak bile oluyor.) Genellikle havalı tabancanın içinde tüpü takılı ve şarjör tamamen dolu oluyor. Bana bir tek horozu çekip emniyeti açmak kalıyor. Sonrasında hırsıza sıkardım. (Not: Havalı tabanca adam öldürmez, aksine yaralar ve 10 dakika boyunca etkisiz hale getirir.) Birde adam hala ayağa kalkıp devam ediyorsa (havalı tabancayı sıktıktan sonra olması beklenmez. Eğer yürüyüp gidebiliyorsa o adam Rambodur.) haydarı alıp "Allahu Ekber!" diye bağırıp kafasına vururum. Sonrasında havalı tabancanın sesinden ve haydarın sesinden ötürü ev halkı ayaklanacağı için güvenlik sağlanmış olur.

Hayatının hatasını yapar. 😁 Tabii ki polisi ararım, fakat silahı varsa ya da bıçakla falan saldırırsa nefsi müdafaa hakkımı kullanırım.

derya mk12-as-102s.png

Hoş gelmişsin kardeş, çay-kahve ikram edeyim mi?
Allah aşkına, ne yaparsınız ne demek? Ya polisi arayacaksın ya da döveceksin.

Sonra da okula gidip teröristlerin arkasından dolaşıp etkisiz hale getirdikten sonra kızların kahramanı olurum 😎 (!). Şaka bir yana en yakınımda bulduğum gereç ile vururum. Bayıldıktan sonra sandalyeye bağlayıp polisi ararım. Diyeceğim ama silahı bir çeksin adamın evi soymasına bile yardım ederim.

Cünüp olmadığım sürece ölümden korkmam sanırım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı