Eve hırsız girse ne yaparsınız?

Ben de John Wick değilim, sadece Wing Tsun yapıyorum, bir de zamanında Kick Boks geçmişim olmuştu .
Hırsızla karşılaşmak büyük cesaret hocam. Ben şahsen kendime güvenmem. Ama siz baya hazırlıklısınız. Unutmadan John Wick bile hırsızlardan dayak yemişti.

Mutfaktan sesler geldi bir saniye.

İhtiyacı var mı diye kontrol ederdim.
Geçerli sebebi var ise ona Turbox PC alırdım.
10 güne C4 marka PSU patlar ve hırsız yakalanır.
(!)

Hırsızla karşılaşmak büyük cesaret hocam. Ben şahsen kendime güvenmem. Ama siz baya hazırlıklısınız. Unutmadan John Wick bile hırsızlardan dayak yemişti.
O da insan neden korkayım ki? O bana saldıramadan, ben ona saldırırım. Hırsıza karşı nasıl hazırlıklı olabilirim ki, o kadar psikopat değilim .

Seneler öncesinde izcilik klübüne gidiyordum oradan kalan bir tane emektar çakı, 1 maket bıçağı, 3 tornavida var odamda. Hırsız girmeden önce 2 kere düşünsün .
Benim odamda sarj aleti, yastık falan var. Dövüş sanatları hakkında bilginiz de var. Ondan hazırlıklısınız dedim.
O da insan neden korkayım ki? O bana saldıramadan, ben ona saldırırım. Hırsıza karşı nasıl hazırlıklı olabilirim ki, o kadar psikopat değilim .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…