Diyelim ki anneniz babanız uyuyor. Siz de odanızda tek başına Technopat'ta takılıyorsunuz. O sırada evde bir ses duyuyorsun ilkte takmıyorsun ve hırsız odanın kapısına geliyor gizlice (bu arada odanızın ışığı kapalı öyle seviyorsunuz gibi düşünün) hırsızla 2-3 saniye bakıştıktan sonra yapacağınız hamle ne olurdu?
Ben: hıaaaaaaa! Diye bağırarak fareyi saplardım adama![]()
O iş sandığın gibi işlemiyor.Her zaman masamda 2 adet bıçak olur... Tornavida tarzı delici aletleri yerine koymaya üşendiğimden etrafta hep bulunur. Benim eve gelen hırsıza g. O. Nefsi müdafa dan yırtarım.
Hocam ben baya kalıplıyım. Fazla damage almam.O iş sandığın gibi işlemiyor.
Hırsız yatak odana girene kadar zarar veremezsin diyerek seni hapse atmasınlar. Haydi buyur.Her zaman masamda 2 adet bıçak olur... Tornavida tarzı delici aletleri yerine koymaya üşendiğimden etrafta hep bulunur. Benim eve gelen hırsıza g. O. Nefsi müdafa dan yırtarım.
Damage den basetmiyoeum. Hırsıza bişey olursa suçlu bile olabilirsin. Tam bilmiyorum bir araştırmak lazım.Hocam ben baya kalıplıyım. Fazla damage almam.![]()
Bu bir şehir efsanesiymiş.Hırsız yatak odana girene kadar zarar veremezsin diyerek seni hapse atmasınlar. Haydi buyur.![]()
www.malumatfurus.org
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.