Merhaba, ben ilerideki zamanlarda evde mini stüdyo tarzı bir şey kurmayı düşünüyorum ve ilk kez müzik ekipmanları toplayacağım. Benim istediğim müzik tarzını şöyle söyleyeyim, lo-fi, indie rock gibi. Ama aklımda ki tarzı kısaca özetlersem, "Mac DeMarco" adlı sanatçınınki gibi bir şey istiyorum eğer dinlemediyseniz örnek onun parçalarından, "My Kind of Woman", "Freaking Out the Neighborhood", "Moonlight on the River", "Salad Days" gibi örneklerini verebilirim. Benim müzik ekipmanları hakkında fazla bilgim yok sağdan soldan bilgiler ile şu ekipmanları listeye aldım.
www.zuhalmuzik.com
www.zuhalmuzik.com
www.zuhalmuzik.com
www.zuhalmuzik.com
www.idefix.com
Bunları seçtim müzik ekipmanları olarak seçtim bir de bunlarda var.
www.zuhalmuzik.com
www.zuhalmuzik.com
Ben bu ikisini öbürleriyle birlikte hemen alamayacağım, o yüzden bunları sonradan alınacaklara koydum çünkü Pedalin Chorus efektini bence DAW ve amfiden bir süre idare edebiliriz ve mikrofonu da hemen vokale başlamayacağım için sonradan alınacaklara koydum. Sizce bu liste benim istediğim tarz için nasıl? Eksik varsa belirtirseniz sevinirim.
Ayrıca ekleyeyim ben komşuyu da rahatsız etmek istemiyorum, sizce gitarın ve diğer enstrümanların sesini kulaklığa gidecek şekilde ayarlayabilir miyim?
Fender Player II Stratocaster Akçaağaç Klavye Aquatone Blue Elektro Gitar Fiyatı, Özellikleri | ZUHAL - Dünyanın En İyi Müzik Mağazası Tasarımı Ödülü 2024
Fender Player II Stratocaster AkçaaÄaç Klavye Aquatone Blue Elektro Gitar, FENDER ürünleri en uygun fiyatlarla Zuhal Müzik'te.
AKAI MPKMINIPLUS 37 Tuş Midi Klavye Fiyatı, Özellikleri | ZUHAL - Dünyanın En İyi Müzik Mağazası Tasarımı Ödülü 2024
AKAI MPKMINIPLUS 37 TuŠMidi Klavye, AKAI ürünleri en uygun fiyatlarla Zuhal Müzik'te.
Fender Champion II 50 Elektro Gitar Amfisi Fiyatı, Özellikleri | ZUHAL - Dünyanın En İyi Müzik Mağazası Tasarımı Ödülü 2024
Fender Champion II 50 Elektro Gitar Amfisi, FENDER ürünleri en uygun fiyatlarla Zuhal Müzik'te.
AUDIO TECHNICA ATH-M40X Profesyonel Stüdyo Monitör Kulaklık Fiyatı, Özellikleri | ZUHAL - Dünyanın En İyi Müzik Mağazası Tasarımı Ödülü 2024
AUDIO TECHNICA ATH-M40X Profesyonel Stüdyo Monitör Kulaklık, AUDIO TECHNICA ürünleri en uygun fiyatlarla Zuhal Müzik'te.
Focusrite Scarlett 2i2 Gen 4 Ses Kartı - idefix
Focusrite Scarlett 2i2 Gen 4 Ses Kartı ürününü idefix kalitesiyle satın almak için hemen tıklayın! Tüm Ses Kartı ürünleri için idefix`i ziyaret edin.
Bunları seçtim müzik ekipmanları olarak seçtim bir de bunlarda var.
BOSS CE-2W Waza Craft Chorus Pedal Fiyatı, Özellikleri | ZUHAL - Dünyanın En İyi Müzik Mağazası Tasarımı Ödülü 2024
BOSS CE-2W Waza Craft Chorus Pedal, BOSS ürünleri en uygun fiyatlarla Zuhal Müzik'te.
AUDIO TECHNICA AT2020 Condenser Mikrofon Fiyatı, Özellikleri | ZUHAL - Dünyanın En İyi Müzik Mağazası Tasarımı Ödülü 2024
AUDIO TECHNICA AT2020 Condenser Mikrofon, AUDIO TECHNICA ürünleri en uygun fiyatlarla Zuhal Müzik'te.
Ben bu ikisini öbürleriyle birlikte hemen alamayacağım, o yüzden bunları sonradan alınacaklara koydum çünkü Pedalin Chorus efektini bence DAW ve amfiden bir süre idare edebiliriz ve mikrofonu da hemen vokale başlamayacağım için sonradan alınacaklara koydum. Sizce bu liste benim istediğim tarz için nasıl? Eksik varsa belirtirseniz sevinirim.
Ayrıca ekleyeyim ben komşuyu da rahatsız etmek istemiyorum, sizce gitarın ve diğer enstrümanların sesini kulaklığa gidecek şekilde ayarlayabilir miyim?
Son düzenleme: