Eve Online paralı mı?

Hayır değil internette arattırdığınızda ücretsiz indirip kurabilirsiniz sadece oyun içi para satın alımları var.

Oyunda zorunlu aylık para ödeme yok mu? Yorumları okuyorum aylık 20 dolar istiyor diye gördüm o yüzden korkup kütüphaneden kaldırdım. Sadece oyunu açtım ve biraz göz attım sonra oyunu silip kütüphanemden kaldırdım. Para çekmez değil mi?
 
Oyunda zorunlu aylık para ödeme yok mu? Yorumları okuyorum aylık 20 dolar istiyor diye gördüm o yüzden korkup kütüphaneden kaldırdım. Sadece oyunu açtım ve biraz göz attım sonra oyunu silip kütüphanemden kaldırdım. Para çekmez değil mi?

Bir kart girmezseniz bir şey olmaz. Para vb. çekmez.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Aslında oyun şu şekilde, çok çok eskiden bir hesap oyuna girebilmek için subscribe olmak zorundaydı. yani kredi kartından 30 day gtc ekleyip online olabiliyordunuz. Daha sonra baktılarki oyuncular alt karakterlerine isk ve plex transferi yapmaktan zorluk çekiyorlar. Dediler ki biz iki tip üyelik yapalım. 1. Alpha üyelik olsun 2. Omega üyelik olsun. Alpha üyelik herkesin içinde bulunduğu üyelik sistemi yeni başlayanlar için omega olmak pek birşey ifade etmiyor çünkü düşük skill point olduğu için zaten omega skilleri isteyen işlerle işiniz olmuyor. Bir süre sonra omega olmazsanız mesela ben yıllardır işimden dolayı giremiyordum. Uzun bir aradan sonra oyuna dönüş yaptım. Karakterimde herşey açık ama Omega olmadığım için bu karakter hafızasının %5ini kulllanıyor diyelim. Ücret olayı böyle anlayacağın. Bazı özellikler ücretsiz üyeliklerde kapalı ücretli üyelikte herşey bilgin kadar açık.
 
Aslında oyun şu şekilde, çok çok eskiden bir hesap oyuna girebilmek için subscribe olmak zorundaydı. Yani kredi kartından 30 day gtc ekleyip Online olabiliyordunuz. Daha sonra baktılarki oyuncular alt karakterlerine isk ve plex transferi yapmaktan zorluk çekiyorlar. Dediler ki biz iki tip üyelik yapalım. 1. Alpha üyelik olsun 2. Omega üyelik olsun. Alpha üyelik herkesin içinde bulunduğu üyelik sistemi yeni başlayanlar için Omega olmak pek bir şey ifade etmiyor çünkü düşük skill point olduğu için zaten Omega skilleri isteyen işlerle işiniz olmuyor. Bir süre sonra Omega olmazsanız mesela ben yıllardır işimden dolayı giremiyordum. Uzun bir aradan sonra oyuna dönüş yaptım. Karakterimde her şey açık ama Omega olmadığım için bu karakter hafızasının %5'ini kulllanıyor diyelim. Ücret olayı böyle anlayacağın. Bazı özellikler ücretsiz üyeliklerde kapalı ücretli üyelikte her şey bilgin kadar açık.

Peki ben oyunu indirip oynamaya başladıktan bir süre sonra benden zorunlu aylık üyelik ister mi? Diyelim ki zorunlu değil ve almadım. Aylık üyelik alan oyuncu ile benim aramda büyük bir fark olur mu?
 
başladıktan bir süre sonra zorunlu aylık iistemiyor.Aylık üyelik olan oyuncu omega oluyor arada tabiki çok farl var. Her şekilde oyundan keyif almak isttiyorsan omega şart
 

Geri
Yukarı