Eve oto ses sistemi kurmak

ARTEON

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
AMD Ryzen 5 3600 6-Core-16,0 GB RAM-Sapphire PULSE Radeon RX 6600-İntenso 480gb m2ssd-600watt psu
Meslek
Öğrenci
Arkadaşlar selamlar, şu an evimde 2 adet Pioneer TS-A 6976S hoparlör var. Bunları masaüstü hoparlöre bağlı kullanıyordum, ancak şimdi Pioneer set yapmak istedim ve Pioneer GM-X 404 amfi aldım. Yani elimde şu parçalar var:

• Pioneer GM-X 404 amfi
  • Pioneer TS-A 6976S hoparlörler
  • Pioneer TS-S20 (henüz almadım, düşünüyorum)
  • Kenwood veya Pioneer teyp (önerilere açığım, maksimum 3-4K TL bütçem var)

Bu sistemi şimdilik arabaya kuramayacağım. Evde nasıl kurabilirim? Ayrıca elektrik için bir adaptör gerekiyor sanırım. Nasıl bir adaptör almalıyım? Beni bilgilendirirseniz sevinirim.

Hocam benimde tam bilgim yok ama sistemin çekeceği watt ı hesaplıyıp 12* amper = watt değerine göre birkaç amper büyük güç kaynaği veya adaptör almanız gerekir. Teyp + Anfi + hoparlörler.

Hocam benim de tam bilgim yok ama sistemin çekeceği watt ı hesaplıyıp 12* amper = watt değerine göre birkaç amper büyük güç kaynaği veya adaptör almanız gerekir. Teyp + amfi + hoparlörler.

Hocam ben araştırdım bayağı, 12v 30amper smps güç kaynağı ya da 500-600W PSU lazım. Belki bir arkadaşın işine yarar.

Şimdiden hayırlı olsun hocam keyifli dinlemeler.

Teşekkürler hocam bu sisteme bir de pionner 6850MP buldum 3000 TL'ye tertemiz kutulu vs alınır mı sizce?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı