Eve sonunda fiber internet geldi

"Ağlamayana meme yok" diye boşuna dememişler. Sen biraz yanlış anlayıp gerçekten ağlamışsın ama istediğin şeye ulaşmışsın, hayırlı olsun. :)


Ağlamak mı sizde abartmışsınız ama :D

Hayırlı olsun kardeşim.

Biraz fazlaya kaçmış ama en azından tecrübeye sahip oldunuz bu konuda. Şimdiden hayırlı olsun, bol bol kota sömürmeler dilerim. :)

Sinirden ağlıyorum. Telefondan şurdan şuraya çek denince insan bir şey anlamıyor. Bahçeye kablo bıraksalar deseler muhafaza ederek geçir yine anlarım ama ortada kabloda yok. Borudan falan bahsediyorlar burası biraz değişik nasıl yapılacağını hiç anlamıyorum. Halende nasıl olacağını tam bilmiyorum. Ben ne anlarım. Bekleyip göreceğiz ama.

Hayırlı olsun, ben de uğraşıyorum bakalım hayırlısı.

Sağolun. ekip ile görüşüp ne istediklerini öğrenin ben görüşemediğim için öğrenemedim.
 
3 senedir fiber bağlatmaya çalışıyorum. Binaya karışmayız bahçeye karışamayız bahanesi ile 3 sene geçti (ben de hiçbir şey bilmiyorum cahilim nasıl olacak kaç metre kazılmalı nasıl bir kablo rehbere ihtiyacım var) sürekli telefon ile falan anlattılar, anlamadım. Karşımda konuşan genellikle yönlendirme yapanlardı ekip ile adam akıllı görüşemedim en sonunda Türk Telekom'u aradım. Nasıl ağlıyorum, nefessiz kaldım sağ olsunlar telefonda adamlar resmen beni sakinleştirdiler. Yoksa bir şeyler oluyordu bana ama ben de anlamıyordum hızlı hızlı nefes alıyordum, sinir krizi denen şey bu olmalıydı. Sadece tek istediğim nasıl yapıldığını anlatmaları ama telefonda değil. Bu arada beni Türk Telekom'a geçirttiler gelmeleri için sonra dilekçe istediler. Bir türlü bir çözüm bulamadım. Telefonda demek ki yeterince ağlamışım ve babama da söyledim, dedim bir çözüm bul ben yapamıyorum artık dedim ve birkaç gün sonra yani bugün ekipten biri geldi. Tamam biz hallederiz birazdan dediler. Sonunda fiber denen şeyi tadacağım çok mutluyum.
Hayırlı olsun.
 
Hayırlı olsun. Arkada ister oyun indir istersen 4k video aç ping maksimum 5 ms civarı oynuyor. Hız olarakta yeterince tatminkar ülke şartlarına göre.

1628753580556.png
 
Ülkedeki yine kaliteli şeylerin başında gelen internetimiz. Ağlayarak internet bağlıyor gel de buna sinirlenme.

İnternet bağlatmıyor altyapı döşetiyor+ şu an bütün Sivas'ta fiber çalışması var bütün mahallelere fiber geldi ben şahsen dağ tarafında bir mahallede oturuyorum en ücra yerlerinden buraya bile döşediler.
 
5 yaşında küçük oyuncak bisiklete bindiğimde ben de ağlamıştım. Sizin yaşınızda fazla değil galiba?

Ben de en son babam öldüğünde ağlamıştım, kendimden utandım şu an. İnsanların ne dertleri varmış be. Fiber mesela.
 
Son düzenleyen: Moderatör:

Yeni konular

Geri
Yukarı