Evercool CS-02 nasıldır?

• Konuyu başlatan doiya
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 13
  • Görüntüleme 1.424

doiya

Hectopat
İtopya'dan alacağım hazır sistemde soğutucu olacak Evercool CS-02 var, stok fan seçemiyorum çünkü tray işlemci koyulmuş, beni idare eder mi bu? Başka öneriniz var mı? Soğutucu için maksimum 600 TL bütçem var. İşlemcim i5-12400F. Pek soğutucu almak istemiyorum uğraşmak istemiyorum çünkü ama çok fazla önermiyorsanız bu soğutucuyu yenisini alırım sadece bu soğutucu beni 1 yıl falan idare eder mi onu merak ediyorum. Kasam 6 adet fana sahip.

Son düzenleme:
Stok soğutucu ile benzer performansı sunar. Yeterli olur mu? Elbette ancak önerir miyim? Pek sanmıyorum.

Bütçenize göre bu soğutucuyu önerebilirim. Ciddi ısı farkı olacaktır ve uzun vadede daha iyi olacaktır.

Stok soğutucu ile benzer performansı sunar. Yeterli olur mu? Elbette ancak önerir miyim? Pek sanmıyorum.

Bütçenize göre bu soğutucuyu önerebilirim. Ciddi ısı farkı olacaktır ve uzun vadede daha iyi olacaktır.

İlk önce sağ olun bakacağım ama birkaç sorum olacak bu soğutucunun sisteme büyük gelme olasılığı var mı? Bunun için nelere bakmam lazım? Ve son olarak ben pek bu konuda bilgi sahibi değilim ama kasadaki fanlar soğutmaya yardımcı olur mu?

Attığınız kasaya tam uyumlu. Boyut sorunu vs. yaşamazsınız. Kasadaki fanlar hava akışına yardımcı oluyor direkt soğutucuya değil haliyle güzel bir soğutucunuz olursa hava akışıyla birlikte işlemci sıcaklığını bi hayli düşecektir. Yerine göre stok soğutucuya göre 20 derece fark ettiği bile olacaktır.

Attığınız kasaya tam uyumlu. Boyut sorunu vs. yaşamazsınız. Kasadaki fanlar hava akışına yardımcı oluyor direkt soğutucuya değil haliyle güzel bir soğutucunuz olursa hava akışıyla birlikte işlemci sıcaklığını bir hayli düşecektir. Yerine göre stok soğutucuya göre 20 derece fark ettiği bile olacaktır.

Tekrardan sağ olun ama bir sorum daha olacak, İtopya'dan sistemi alırken işlemci soğutucu seçebiliyorum ve Evercool dışında en ucuz soğutucu 92mm Cooler Master H412R, bu beni taşır mı sizce? Ayrı alıp takarsam işlemci elimde kalır diye korkuyorum.

Attığınız kasaya tam uyumlu. Boyut sorunu vs. yaşamazsınız. Kasadaki fanlar hava akışına yardımcı oluyor direkt soğutucuya değil haliyle güzel bir soğutucunuz olursa hava akışıyla birlikte işlemci sıcaklığını bir hayli düşecektir. Yerine göre stok soğutucuya göre 20 derece fark ettiği bile olacaktır.

Kasam iyi bir hava akışı sağlar mı sizce? Seçeneklerim bunlar:

1737640710182.png

Son düzenleme:
Orada Vento VG20A 650W kasasını tavsiye ederim dostum. 400 TL'yi de bütçene ekleyince 1000 TL yapar ve bunu alabilirsin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı