Everest 1650W PSU fanı çok aşırı ses yapıyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yigit75

Megapat
Yer
Ümraniye
Kullanmakta olduğum Everest 1650W PSU fanı çok aşırı ses yapıyor. Fanı değiştirmek istiyorum ama hangi ölçüde olduğunu bilmiyorum. Bu konu hakkında yardımlarınızı bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
@Yigit75 rica ederim. Lakin pek güvenme, bileşenleri kaliteli bir PSU değil.

Çok geç gördüm öncelikle kusura bakmayın ne gibi bir probleme yol açar çok fazla yüklenmiyorum biraz ileriye dönük olsun dedim yakın zamanda 1660 Ti almayı planlıyorum öyle aşırı bir şey yapılmıyor imzamdaki sistem benim kendi sistemim bunu ise babama topluyorum ufak ufak almışken de bunu alalım dedim.
Hocam, haddimi aşarak bir şey söylemek istiyorum; niye Everest PSU tercih ettiniz?

Estağfurullah istediğinizi istediğiniz şekilde sorabilirsiniz. Arkadaşımda vardı 1650W deyince dedim ileriye dönük olsun alayım dedim oda kasayı düşürdü anakart falan paramparça oldu bende dedim PSU sat bana öyle aldım.
Gres yağı ile yağla fan motorunun fana bağlantı kısmını.

Yeni fan alacağım çözüm olmadı fanı çıkarıp kendim 12 v verdim fanın rulmanları dağıldını düşündüm o yüzden yenisini almayı planlıyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…