Bilgisayarım oyun açtığımda veya benchmark testi yaptığımda hemen kapanıyor. 1 ay önce bilgisayarcıya götürmüştüm, bana bir sıkıntısı olmadığını söyledi. Test falan yapmış, kapanma olmamış. Fakat bizim eve getirdiğimde tekrar kapanıyor. HWMonitor uygulamasından voltaj değerlerine baktım, düşüktü. Sonra BIOS'tan baktım, orada normaldi. Uygulama yanlış gösteriyor mu diye OCCT ile voltaj değerlerine baktım, orada da düşük gösteriyordu.
Güç kaynağını ne zamandır kullaniyorsunuz? Eski bir PSU ise kapasitörler özelliklerini kaybetmiştir. Ya da 460W yazması önemli değil, yazan değerleri veremeyecek kadar kalitesizdir.
Güç kaynağını ne zamandır kullaniyorsunuz? Eski bir PSU ise kapasitörler özelliklerini kaybetmiştir. Ya da 460W yazamadı önemli değil yazan değerleri veremeyecek kadar kalitesizdir.
Bu kadar emin olmanız bana mantıklı gelmiyor, programı indirip hiç açmamış da olabilir. Gözünüzle görmeden inanmayın. Halen fikrim değişmedi, PSU değiştirmenizden yanayım.
Bu kadar emin olmanız bana mantıklı gelmiyor, programı indirip hiç açmamış da olabilir. Gözünüzle görmeden inanmayın. Halen fikrim değişmedi, PSU değiştirmenizden yanayım.