Everest 80 Plus PSU iyi midir?

Aerocool almayın diyeceğim ne saçmalıyor bu diyeceksiniz lakin 700W bir aerocool psu almıştım 3 yıl önce. Aldığım ilk gün taktık falan STARTı verdik 20sn sonra birden patladı odaya gri iğrenç kokan bir duman yayıldı. Allah'tan sisteme birşey olmadı ama PSU öldü. Hala anlamıyorum nedeni ne olabilir diye Şuan FSP kullanıyorum bir sıkıntısı yok kendisinin

Aerocool almayın diyeceğim ne saçmalıyor bu diyeceksiniz lakin 700W bir aerocool psu almıştım 3 yıl önce. Aldığım ilk gün taktık falan STARTı verdik 20sn sonra birden patladı odaya gri iğrenç kokan bir duman yayıldı. Allah'tan sisteme birşey olmadı ama PSU öldü. Hala anlamıyorum nedeni ne olabilir diye Şuan FSP kullanıyorum bir sıkıntısı yok kendisinin
Boşuna demiyoruz teknolojisi şans işidir diye. 🤣

Peki kaliteli markalı bir PSU önerir misiniz uygun fiyatlı. 350W olabilir. Hatta 250W bile yetebilir PC'de sadece i5 2400 işlemci ve 8 GB RAM var.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı