Everest Crest V5 kasa fanları çok ses çıkartıyor

80+ Plus Bronze hocam. Ama buna aldanma sana bir tanesinin özelliklerini yazayım bizim aradığımız kriterler sertifika değil. Güvenlik özellikleri ve kullandığı bileşenler.

Hocam en üsttekini öneriyorsan onu alırım parayı biriktirip bir de kasa umarım kendim birleştirebilirim az çok anlıyorum da hiç komple PC söküp takmadım.

Hocam bunda benim PSU'da bile olmayan 2 tane daha güvenlik özelliği var.

Hocam en üsttekini öneriyorsan onu alırım parayı biriktirip bir de kasa umarım kendim birleştirebilirim az çok anlıyorum da hiç komple PC söküp takmadım.
İnternette çokça kaynak var. Ve forumda da kaynak bulursun. Araştırman yeter. Kasa söküp takmak uğraştırıcı olabilir. Dikkatli olman gereken nokta PSU kablolarını anakarttan sökerken dikkatli çek birşey olmaz ama ne olur olmaz. Yavaş hareket etmekde fayda var. PSU kabloları çok zor takılıyor ve çıkıyor bilgin olsun. Bu alacağın PSU'nun kabloları da sertmiş onu da öğrendim ama çok problem olacak durum değil.

Hocam bunda benim PSU'da bile olmayan 2 tane daha güvenlik özelliği var.

İnternette çokça kaynak var. Ve forumda da kaynak bulursun. Araştırman yeter. Kasa söküp takmak uğraştırıcı olabilir. Dikkatli olman gereken nokta PSU kablolarını anakarttan sökerken dikkatli çek bir şey olmaz ama ne olur olmaz. Yavaş hareket etmekde fayda var. PSU kabloları çok zor takılıyor ve çıkıyor bilgin olsun. Bu alacağın PSU'nun kabloları da sertmiş onu da öğrendim ama çok problem olacak durum değil.

Hocam benim PSU'da baktım da galiba eski PSU'lar gibi yani kablo takma yeri yok yuvarlak bir delikten tüm kablolar geliyor sanırsam.

Modüler olmayan PSU olarak geçiyor. Ben anakarta bağlanan kablolar için dedim. Çıkarıp takması zordur.

Hocam kasalarda pahalıymış ya bakıyorum da 3k'yı bırak 4k'yı geçtim nerdeyse. Fiyatlar ne hale gelmiş.

Son düzenleme:
Modüler olmayan PSU olarak geçiyor. Ben anakarta bağlanan kablolar için dedim. Çıkarıp takması zordur.

Hocam kasalarda pahalıymış ya bakıyorum da 3K'yı bırak 4K'yı geçtim neredeyse. Fiyatlar ne hale gelmiş.

Hocam kablolar hallolur ben paramı denkleştireyim sence bu kasa kaça gider daha 3 ay once aldım faturası var hazir sistemin. Kasa fanlar psu satsak

16 Ağustos'ta sıfırı 3k'ya satılmış. sahibinden ilanlarına baktığımda 2-2.5k'ya senin kasana benzer kasalar var. Sende bence 2k'ya rahat satarsın. Zaten 3aylık olduğu için minimum 2k'ya satılır.

16 Ağustos'ta sıfırı 3K'ya satılmış. Sahibinden ilanlarına baktığımda 2-2.5K'ya senin kasana benzer kasalar var. Sende bence 2K'ya rahat satarsın. Zaten 3aylık olduğu için minimum 2K'ya satılır.

Önce yeni kasayı alıp toplamam lazım ama bakalim hocam hayırlısı yardımın için çok sağ ol çok teşekkür ederim ilgilendiğin için.

https://www.msi.com/PC-Case/MAG-FORGE-100R
Bu kasa gerçekten kaliteli ve güzel tavsiye ederim. Fiyat linki de atayım 4k'ya tamamladık bu sistemi iyi oldu. Kaliteli sistem çıktı bence.

Önce yeni kasayı alıp toplamam lazım ama bakalim hocam hayırlısı yardımın için çok sağ ol çok teşekkür ederim ilgilendiğin için.
Rica ederim ne demek yardımcı olabildiysek ne mutlu. Hayırlısı ile sorunsuz toplarsınız kasayı inşaAllah

https://www.msi.com/PC-Case/MAG-FORGE-100R
Bu kasa gerçekten kaliteli ve güzel tavsiye ederim. Fiyat linki de atayım 4k'ya tamamladık bu sistemi iyi oldu. Kaliteli sistem çıktı bence.
Hocam fan rgbleri kapatılıyor mu bunun bana aslında rgbsiz bir model daha iyi olurdu kasa için bir de sessiz çalışması en büyük isteğim

Hocam fan rgbleri kapatılıyor mu bunun bana aslında rgbsiz bir model daha iyi olurdu kasa için bir de sessiz çalışması en büyük isteğim
Kapanıyor hocam. RGB'siz kasa bulamadım. En iysi de bu gözüküyor. Zaten attığım sitede detayları var bakabilirsin.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı