Everest Crest V5 kasa fanları çok ses çıkartıyor

Kapanıyor hocam. RGB'siz kasa bulamadım. En iysi de bu gözüküyor. Zaten attığım sitede detayları var bakabilirsin.

Bu fanlar ayarlanabiliyor değil mi hocam Molex zımbırtısıyla uğraştırmaz umarım. Bir de sessizdir inşAllah.

Bu fanlar ayarlanabiliyor değil mi hocam Molex zımbırtısıyla uğraştırmaz umarım. Bir de sessizdir inşAllah.
Fan hızları ayarlanabiliyor hocam. 4pin'li yani. Hatta sana video linki atayım aklındaki soruları gidermiş olursun.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam benim bu kullandığım Molex bağlantılı fanları şimdilik PWM çoklayıcıyla kullanma şansım var mı 4 pinli bunlar da anladiğim kadariyla.

Hocam kasa tuzlu geldi ben acilen kurtulmak istiyorum bu PSU ve fanlardan şimdilik Everest'in kasası kalsın XPG'nin PSU sunu ve

Bu fanları artı 1 fan daha alarak kasaya monte etmek şu an çok mantıklı geldi senin de görüşünü almak isterim.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…