Merhabalar,
Konunun başında belirtmek isterim ki bu linkteki konudaki cevap yetersiz kaldı. Klavyemi yaklaşık 1 ay önce aldım. Sorunsuz olarak kullandığım klavyemde dün bir sorun oluştu ve tuşlar artık saçma sapan çalışmaya başladı, örneğin 5'e basınca ü yazmakta. Sorunun bilgisayarımda olup olmadığını anlayabilmek adına farklı bir klavye taktım ve denedim. Farklı klavye sorunsuz bir şekilde çalıştı. Ardından DLK-5115 klavyemi farklı bir bilgisayara taktım taktığım farklı bilgisayarda denedim ve yine aynı sorunu yaşadım. Klavyemin garantisi 2 yıl ve hala devam ediyor, fakat klavye şampiyonaları yakın o yüzden zamanım pek yok. Denemiş olduğum yöntemler:
*Aygıt Yöneticisinden kaldırıp kendi sürücüsü ile kurmak vs.
Evet Vatan Bilgisayara götürdüm ve sorunu belirterek garantiye gönderdim 14 gün sonra mesaj geldi bi gittim yenisini göndermişler şuan son verdikleri DLK 5115 sorunsuz bir şekilde çalışıyor..
Sıfır hatasız hiçbir firma yoktur. Önemli olan mağduriyetin giderilmesidir bence. Giderilmesede tüketici haklarına kadar yolu var zaten önyargılı davranmayalım lütfen
Sıfır hatasız hiçbir firma yoktur. Önemli olan mağduriyetin giderilmesidir bence. Giderilmesede tüketici haklarına kadar yolu var zaten önyargılı davranmayalım lütfen