Everest Eagle Kasaya Mod Çalışması için Tavsiye

Son düzenleme:
Arkadaşlar. Biraz beklemek zorundayım maalesef. :( Baya terslik çıkmış. Salı günü anca biter diyorlar. Ben salıya kadar beklerim ama sizleri de beklettiğim için çok üzgünüm. :cry: Ama iyi tarafı RGB led takma olayı kesinleşti. Salı gününe kadar bana vereceğiniz her türlü tavsiyeye açığım. Lütfen fikirlerinizi yazmaktan ve belirtmekten çekinmeyin. (y)
 
1 gün gecikme ile sonunda kasa kapağım bana geri geldi! Resim çekip buraya koymaya üşendim ama video çekip Youtube'a yüklemeye üşenmedim. :) Video 30 saat içinde yüklenir. Yarın kasa kapağı geri gidecek malesef. Kablolar fazla uzun ve molex güç kablosu yetmiyor. Bu yüzden dışarıdan ayrı güç alacak ama ben onu gizlerim. :) Videonın yükleme işlemi bittiğinde buradan izleyebilirsiniz.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
 
Evet arkadaşlar. Uzun süredir kasa hakkında aklıma fikir gelmiyordu. Şimdi kasanın içini karbon fiber folyo ile kaplamayı düşünüyorum. Sonra da uzun uzun uğraşarak kabloları "sleeve"leyeceğim. Bir türlü de yapı markete inip mavi boya alamadım. Onu da 1-2 gün içinde temin etmeye çalışacağım. Bazı yapıştırmalar bastırmayı deneyeceğim. İyice para biriktirdikten sonra (çok ama çok küçük) bir ihtimal sıvı soğutma takacağım. Yurt dışında akrabalarım var. Babam da arada yurt dışına çıkıyor. Her ne kadar hayalden ibaret olsa da şansımı deneyeceğim. Şimdilik aklımda bu kadar şey var. Benim için fikirleriniz çok önemli. Lütfen yazmaktan çekinmeyin. İsterseniz kasanın biraz daha ayrıntılı resimlerini de atabilirim. Herkese kolay gelsin. :) @JfWinks @maa33
 
Son düzenleme:
Arkadaşlar bir türlü şu karbon fiber ve boyayı alamadım. Ancak hiç değilse bir liste yaptım. Buyurun işte o liste:

⦁ Xigmatek Centauro 80 Plus 700W Modüler Güç Kaynağı (242 TL)
⦁ 3mm (Mavi) Sleeve (4 TL)
⦁ 3mm (Siyah) Sleeve (4 TL)
⦁ HDD/SSD için vidasız montaj kızağı (? TL)
⦁ 8mm SATA (Mavi) Sleeve (3 TL)
⦁ Kablo Yönetimi (? TL)
⦁ Kablo Yönetimi için Kavuçuk (? TL)
⦁ Fanların (Mavi) Sprey Boya ile Boyanması (15 TL)
⦁ WD 1 TB Caviar Blue HDD (136 TL)
⦁ GSkill 4 GB 1600Mhz Ram (Unuttum TL)
⦁ Sandisk Standart 128 GB Sata 3.0 SSD (166 TL)
⦁ SIVI SOĞUTMA (? TL)

Bir liste çıkartmış olabilirim ama hala tavsiyelere açığım. ;) Çarşamba günü de yeni green screen (yeşil ekran yada perde) alacağım. :)
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı