Everest EPS-FX01 PSU alınır mı?

Bütçe
800

YAVUZKAGAN

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
İşlemci
5600G
İyi akşamlar, mini ITX bir PSU'ya ihtiyacım var ama bütçem 800TL. Fazla seçeneğim yok ama tavsiyenizi bekliyorum.
Everest EPS-FX01 almayı düşünüyorum. İşlemcim 5600G OC düşünmüyorum. Sorun çıkarır mı?

Everest ve Frisby PSU'ların sonu iyi olmaz hocam. Benim bile elimde sıfırı var kullanıyorum fakat çekinerek kullanıyorum. En yakın zamanda FSP veya NZXT marka PSU alacağım. İleride dertlenmemek için biraz daha bütçe ayırıp daha kaliteli bir şey almanızı öneririm. Çoğu forum sayfasında Everest ve Frisby PSU'lar C4 olarak nitelendiriliyor.

Power Supply işi ihmale gelmez. Elinizdeki parçalardan da olabilirsiniz. Güvenilir firmalara bakmanızı tavsiye ederim.

800tl

Bunlar nasıldır peki?

Mini ITX istediğinizi yeni fark ettim. Piyasada çok seçenek yok sanırım Mini ITX konusunda. Dark marka bir Mini ITX bulabildim sadece. Bu marka da çok iyi sayılmaz ancak Everest markasından iyidir. 130W yetecekse bu PSU'yu seçebilirsiniz.

Son düzenleme:

PSU'yu öneme alin işlemci anakart gibi o kalitesiz olursa parçalarına zarar verir elektrik PSU'dan geçiyor.

@Tuttoqui bu iyi görünüyor. 130W yeter ama tüm yük 12v kanalında belki yetersiz gelebilir.
@531105 haklısınız ama fazla alternatifim yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…