Everest Flamethrower Yandı

Noursh

Megapat
Daha fazla  
Pardon güç kaynağı yazmışım başlıkta. Flamethrower demek istedim. Bu markayı kullanmayın kulandırtmayın.

Dosya Ekleri

• 20191122_224738.jpg
    20191122_224738.jpg
    1 MB · Görüntüleme: 110
  • 20191122_224728.jpg
    20191122_224728.jpg
    1,1 MB · Görüntüleme: 110
Everest(Rampage), Frisby, Dark, Powerboost, Gameboost, Bilmemneboost vb. bunlardan uzak durun.
Dark markasına laf ettirmem şahsen çok beğendiğim bir marka fakat PSU için aynı şeyi söyleyemem zaten PSU a markasıydı b markasydı alınmaz belirli başlı bazı markalar vardır onlardan alınır. PSU için marka kötülememeliyiz genel olarak bakmalıyız tabi sadece PSU üretiyorsa dediğiniz konuda haklısınız. Everest ,Frisby ,Powerboost ,Gameboost ve Bilmemneboost (her neyse) belki gün gelir güzel bir ürün çıkarabilirler tabi dandik markalarada bakmamalıyız ben burda bunlar kaliteli ürün üretiyorlar demiyorum genelleme yapmamalıyız asla yukarıda yazdığım markalardan şuan PSU almam fakat yine dediğim gibi genelleme yapmamalıyız Everest klavye kullanıyorum ve çok memnunum.

Dark markasına laf ettirmem şahsen çok beğendiğim bir marka fakat PSU için aynı şeyi söyleyemem zaten PSU a markasıydı b markasydı alınmaz belirli başlı bazı markalar vardır onlardan alınır. PSU için marka kötülememeliyiz genel olarak bakmalıyız tabi sadece PSU üretiyorsa dediğiniz konuda haklısınız. Everest ,Frisby ,Powerboost ,Gameboost ve Bilmemneboost (her neyse) belki gün gelir güzel bir ürün çıkarabilirler tabi dandik markalarada bakmamalıyız ben burda bunlar kaliteli ürün üretiyorlar demiyorum genelleme yapmamalıyız asla yukarıda yazdığım markalardan şuan PSU almam fakat yine dediğim gibi genelleme yapmamalıyız Everest klavye kullanıyorum ve çok memnunum.
Memnun olmanız markanın iyi olduğu anlamına gelmiyor. Bunlar Çin üreticilerden alıp marka basıyor, Dark da öyle. Her şeyiyle dandik ürünler. Daha iyi ürünler çıkaramazlar çünkü öyle bir kurulmuş marka yok anlatmak istediğim nokta bu. Ürünü Çinden alıp marka basıyorlar. Ben de James Donkey kullanıyorum memnunum ama dandik ve kaliteli değil bunu söylemekten utanmayın. 100'lerce konu açılıyor Dark, Powerbosot kasa ısınma sorunu veya PC kapanıyor çünkü Powerboost PSU var kasada. Bunun tartışmasını yapmayalım. Tescillenmiş bir marka değiller çünkü.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı