Everest GX8 Mouse'mi Ne Kadara Satabilirim ?

Makaleler
13
Daha fazla  
Arkadaşlar 12.10.2013 tarihinde Vatan Computer'den satın alınmış olan Everest GX8 Mousemi ne kadara satabilirim ? Üründe bulunan fiziksel hasar yoktur. Sadece tuşların üzerinden yer alan yazılar silinmiştir. Ayrıca skatezler mousepad kullanılmadığı için hafiften aşınmıştır. Fakat mousepad ile muhteşem oluyor ben kullanamıyorum. :) Fakat hala kaygandır.

Everest Gx8 Guns Gaming Mouse - Vatan Bilgisayar Garantisi 12.10.2015 tarihine kadar devam ediyor. Ürünün yanında verilen ağrılık vs. her türlü aksesuar sapasağlam duruyor. Ürün çok kullanılmadı. Ürünün ucu altındır.

Daha detaylı bilgi (resmi site) : Everest GX8 Usb Scream 10 Tuşlu Oyun Mouse - Segment Bilgisayar | Bütünü Oluşturan Parçalar

Hocam alacak arkadaş ürüne kargosundan daha az ödeyecek gibi. Everest olduğundan satın alınacağını sanmıyorum.
Fiyat olarak ise 20-25 TL verilebilir.

Yok hocam kargo fazla tutmaz ben öderim kargosunuda. Everest diyip geçmeyin ilk başta tereddüt ettim. Fakat çok kaliteli. 3600 Dpi ile beni çok iyi idare ediyor. Algılaması çok güzel. Büyüklüğü ve ağırlığı sağlam. Ağırlık koyulabiliyor benim gibi eliniz büyükse çok iyi oluyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı