ilkayakifs Hectopat Katılım 4 Ağustos 2020 Mesajlar 398 12 Şubat 2022 #1 Everest javelin mouse aldım fakat mouse'ta gecikme var. Bir yerden bir yere çektiğimden 1 saniye sonra geliyor mouse imleci. Eski mouse'umda bu sorun yoktu. Bunu nasıl düzeltirim? Driverlar güncel Son düzenleme: 12 Şubat 2022
Everest javelin mouse aldım fakat mouse'ta gecikme var. Bir yerden bir yere çektiğimden 1 saniye sonra geliyor mouse imleci. Eski mouse'umda bu sorun yoktu. Bunu nasıl düzeltirim? Driverlar güncel
Çözüm A A aabcc 12 Şubat 2022 Mouse Polling Rate ayarı var mı? Onla pek alakası olmayabilir, USB portunu değiştirir misiniz?
A aabcc Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Mayıs 2020 Mesajlar 7.613 Makaleler 4 Çözümler 41 12 Şubat 2022 #2 Mouse Polling Rate ayarı var mı? Onla pek alakası olmayabilir, USB portunu değiştirir misiniz? Son düzenleyen: Moderatör: 12 Şubat 2022 Artı 0 Eksi Çözüm
KS KS ilkayakifs Hectopat Katılım 4 Ağustos 2020 Mesajlar 398 12 Şubat 2022 #3 aabcc dedi: Mouse Polling Rate ayarı var mı? Onla pek alakası olmayabilir, USB portunu değiştirir misiniz? Genişletmek için tıkla... USB portunu değiştirdim ve düzeldi. Çok teşekkür ederim. Demeseydin çözemeyecektim sorunu. Artı 0 Eksi
aabcc dedi: Mouse Polling Rate ayarı var mı? Onla pek alakası olmayabilir, USB portunu değiştirir misiniz? Genişletmek için tıkla... USB portunu değiştirdim ve düzeldi. Çok teşekkür ederim. Demeseydin çözemeyecektim sorunu.