A adam gibi adam 1050 ti Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Mayıs 2020 Mesajlar 4.583 Çözümler 5 Yer O_O 24 Eylül 2020 #1 Normalde kasanın markası Everest olduğu için kötü olduğunu düşünüyordum fakat ekran kartım da işlemcim de 65 dereceyi hiç geçmedi. O zaman kasa iyi mi oluyor? Kasadaki fanların yerleri: Ekran kartı: Gaming X 1050 Ti. İşlemci: i3 6100. 3 Tane fan. Everest Rampage 72 Gaming Usb 3.0 Midt Atx Siyah Kasa fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da Everest Rampage 72 Gaming Usb 3.0 Midt Atx Siyah Kasa fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da www.vatanbilgisayar.com Son düzenleyen: Moderatör: 24 Eylül 2020
Normalde kasanın markası Everest olduğu için kötü olduğunu düşünüyordum fakat ekran kartım da işlemcim de 65 dereceyi hiç geçmedi. O zaman kasa iyi mi oluyor? Kasadaki fanların yerleri: Ekran kartı: Gaming X 1050 Ti. İşlemci: i3 6100. 3 Tane fan. Everest Rampage 72 Gaming Usb 3.0 Midt Atx Siyah Kasa fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da Everest Rampage 72 Gaming Usb 3.0 Midt Atx Siyah Kasa fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da www.vatanbilgisayar.com
Nakerosu Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Ekim 2018 Mesajlar 6.313 Makaleler 27 Çözümler 30 Yer Japonya, Tokyo 24 Eylül 2020 #2 Senin ekran kartı zaten fazla ısınmıyor. Kasanın fan eklemesi yapabilirsin.(Gerek yok bence) Artı 0 Eksi
KS KS A adam gibi adam 1050 ti Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Mayıs 2020 Mesajlar 4.583 Çözümler 5 Yer O_O 24 Eylül 2020 #3 Nakerosu dedi: Senin ekran kartı zaten fazla ısınmıyor. Kasanın fan eklemesi yapabilirsin.(Gerek yok bence) Genişletmek için tıkla... Sence şu an kasayı değiştirmeme gerek var mı? Tozlanıyor sadece , bu kasa ile ilgili midir acaba. Artı 0 Eksi
Nakerosu dedi: Senin ekran kartı zaten fazla ısınmıyor. Kasanın fan eklemesi yapabilirsin.(Gerek yok bence) Genişletmek için tıkla... Sence şu an kasayı değiştirmeme gerek var mı? Tozlanıyor sadece , bu kasa ile ilgili midir acaba.
T tommyangelo123 Hectopat Katılım 10 Haziran 2020 Mesajlar 851 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Eylül 2020 #4 Ne kullandığınıza bağlı. Ne oynadınız da 65 dereceyi geçmedi? Artı 0 Eksi
utkuversus Megapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Ocak 2016 Mesajlar 2.115 Makaleler 13 Çözümler 22 Yer Ankara 24 Eylül 2020 #5 Bu kasayı zamanında almayı düşünmüştüm ben. Sağlam kasaydı fiyatına göre. Fan eklemesi yapın fazla hissediyorsanız. Artı 0 Eksi
Bu kasayı zamanında almayı düşünmüştüm ben. Sağlam kasaydı fiyatına göre. Fan eklemesi yapın fazla hissediyorsanız.
Nakerosu Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Ekim 2018 Mesajlar 6.313 Makaleler 27 Çözümler 30 Yer Japonya, Tokyo 24 Eylül 2020 #6 adam gibi adam 1050 ti dedi: Sence şu an kasayı değiştirmeme gerek var mı? Tozlanıyor sadece bu kasa ile ilgili midir acaba. Genişletmek için tıkla... Nereye koyduğuna bağlı. Artı 0 Eksi
adam gibi adam 1050 ti dedi: Sence şu an kasayı değiştirmeme gerek var mı? Tozlanıyor sadece bu kasa ile ilgili midir acaba. Genişletmek için tıkla... Nereye koyduğuna bağlı.
KS KS A adam gibi adam 1050 ti Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Mayıs 2020 Mesajlar 4.583 Çözümler 5 Yer O_O 24 Eylül 2020 #7 tommyangelo123 dedi: Ne kullandığınıza bağlı. Ne oynadınız da 65 dereceyi geçmedi? Genişletmek için tıkla... GTA 5 , titanfall 2 ve OC testi. Nakerosu dedi: Nereye koyduğuna bağlı. Genişletmek için tıkla... Masanın yanında duruyor fanların önü açık bir de masanın arasında bir 30 cm fark var. Artı 0 Eksi
tommyangelo123 dedi: Ne kullandığınıza bağlı. Ne oynadınız da 65 dereceyi geçmedi? Genişletmek için tıkla... GTA 5 , titanfall 2 ve OC testi. Nakerosu dedi: Nereye koyduğuna bağlı. Genişletmek için tıkla... Masanın yanında duruyor fanların önü açık bir de masanın arasında bir 30 cm fark var.