En ucuz Everest KB-GX61 Formula Kablolu Oyuncu Klavyesi fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Everest KB-GX61 Formula Kablolu Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, 469,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
En ucuz Everest KB-GX61 Formula Kablolu Oyuncu Klavyesi fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Everest KB-GX61 Formula Kablolu Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, 469,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Eğer 108 tuş numpadli olacaksa da kesinlikle Gamebooster Radiance. Outemu Red switch ile geliyor piyasadaki 700 800 liralık mouselarda da aynısını kullanıyorlar bu en azından nays ile 350 tl civarına geliyor.
@JakerT4 Outemu'yu övmüyorum yanlış anlaşılmasın. Gamepower ve Rampage'in yüksek bütçeli klavyelerinde kullandığı bir switch olduğunu ve bu fiyata aynı performansı alabileceklerini söylemek amacıyla yazdım ki mantıklı da 108 tuş ve outemu klavye için oldukça iyi fiyat.
Markası yok? Ayrıca hiç duymadım. Böylelerine de pek güvenmeli miyim bilmiyorum. Zira forumdakilerin "kaliteli" diyerek önerdikleri ve bunun sonucunda aldığım Delux M700 fare 2 haftada patlamıştı.
Markası yok? Ayrıca hiç duymadım. Böylelerine de pek güvenmeli miyim bilmiyorum. Zira forumdakilerin "kaliteli" diyerek önerdikleri ve bunun sonucunda aldığım Delux M700 fare 2 haftada patlamıştı.
Delux fareler kalitelidir şansınıza denk gelmiştir hocam. Ayrıca markası var Ziyoulang T60 bu fiyata alabileceğiniz en iyi klavye. Amazonda T60 olarak satılan tüm klavyeler ile aynı. Jixian Red Switch ile geliyor ki bu da Outemu muadili bir switch. Işık ve keycap kalitesi de gayet güzel.