Everest KB-GX61 alınır mı?

PRIME H610MK

Hectopat
Yer
Osmangazi
Ürün bu. RGB olması ve makrolu olması dikkatimi çekti. Sizce alınır mı? Aslında mekanik bakıyordum ama fiyatları çok pahalı olduğu için buna yöneldim.

Ürün bu. RGB olması ve makrolu olması dikkatimi çekti. Sizce alınır mı? Aslında mekanik bakıyordum ama fiyatları çok pahalı olduğu için buna yöneldim.

Alınmaz. Bütçe nedir? @550519 @JakerT4

Kötü.
Şuna yönelebilirsin:

Nays ile 320 TLye geliyor mekanik Red switch %60 Type-c girişli.

Eğer 108 tuş numpadli olacaksa da kesinlikle Gamebooster Radiance. Outemu Red switch ile geliyor piyasadaki 700 800 liralık mouselarda da aynısını kullanıyorlar bu en azından nays ile 350 tl civarına geliyor.

@JakerT4 Outemu'yu övmüyorum yanlış anlaşılmasın. Gamepower ve Rampage'in yüksek bütçeli klavyelerinde kullandığı bir switch olduğunu ve bu fiyata aynı performansı alabileceklerini söylemek amacıyla yazdım ki mantıklı da 108 tuş ve outemu klavye için oldukça iyi fiyat.

Son düzenleme:
Alınmaz, GXT 830 bakabilirsin.

Kötü.
Şuna yönelebilirsin:

Nays ile 320 TLye geliyor mekanik Red switch %60 Type-c girişli.
Bu da olabilir.

Markası yok? Ayrıca hiç duymadım. Böylelerine de pek güvenmeli miyim bilmiyorum. Zira forumdakilerin "kaliteli" diyerek önerdikleri ve bunun sonucunda aldığım Delux M700 fare 2 haftada patlamıştı.
Delux fareler kalitelidir şansınıza denk gelmiştir hocam. Ayrıca markası var Ziyoulang T60 bu fiyata alabileceğiniz en iyi klavye. Amazonda T60 olarak satılan tüm klavyeler ile aynı. Jixian Red Switch ile geliyor ki bu da Outemu muadili bir switch. Işık ve keycap kalitesi de gayet güzel.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı