Everest kb-r8 ve logitech g300s alınır mı ?

Emrerdm

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar klavye mouse almayı düşünüyorum. Bu klavyeyi seçmemin nedeni mekanik hisli ve ışıklı birkaç kez görüp denemiştim klavyeyi eminim ki bu forumun %95 i everest'i veya bu klavyeyi önermeyecek ama bütçeyle de orantılı olarak seçtim ama aşırı kötü deniliyorsa değiştirmek zorunda kalacağım. Mouse'yi ise çoğu kişi kullandığı ve tavsiye ettiği için alıyorum. Sosyalde baktığım kadarıyla çoğu kişi bu klavye yerine Zalman zm-k500 öneriyor ama onu alırsam mouse alamıyorum sizce bu seçimim ne kadar doğrudur veya siz 120 130 TL'ye mouse+klavye önerir misiniz? Birinci önceliğim mekanik, mekanik hisli olması 2. önceliğim ise ışıklı olması.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kb-r8 kullanan birkaç tanıdığım var. Hiçbirinin şikayeti yok. Zaten uygun fiyatlı olması çok rağbet görmesine yol açıyor. Bir tek şikayet duydum. O da çok ses çıkarıyormuş. Onun dışında bir problemi yok. G300s konusunda ise ben kesinlikle önermiyorum. Çünkü küçük bir mouse ve tuş yapısı itibariyle avuç içi kullanıma pek izin vermiyor. Elin normalden küçük değilse alma. Benim elim biraz büyük. Uzun zaman büyüklük olarak rahat bir fare aradım. Sonunda Everest SMX-R1'i buldum. Forumdakiler tavsiye etmeyebilirler ama yaklaşık 1 senedir kullanıyorum ve hiç bir şikayetim yok. Ve sürekli çantada birtakım malzemelerle taşıyorum. Gık demedi. Bu açıdan dayanıklı da olduğunu söyleyebilirim. Ve ayrıca smx-r1'i alırsan Everest set kurmuş olursun ve bence hoş gözükür:) . İki üründe ışıklı bu arada.

Logitech g300s bahsettiği kadar küçük değil. Forum olarak everest ve frisby markalarını önermiyoruz. G300s ve g103 almanı tavsiye ederim. Tabi everest in kahrını çekmek istemiyorsan.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı