@CHiBLaST @Merdt @Spontune Rahatsız ettiğim için çok özür dileyerek birkaç soru sormak istiyorum. Biraz araştırdım ancak herkes ayrı telden bir şeyler söylüyor.
Ses kartı kullanmıyorum. Kulaklığı bilgisayarın hangi girişine takacağım? Kasanın önündeki/yanındaki girişlere mi yoksa anakartın girişine mi takmam gerekiyor?
Windows üzerinde kulaklık "Speaker" olarak gözüküyor. Bunu nasıl düzeltirim? Ya da düzeltilecek bir durum yok mu, bu normal bir şey mi?
[Ses kartı kullanmadan edindiğim tecrübeler]
Önerilerinizi değerlendirerek Gürcistan'dan HD 490 Pro aldım. 15.600 TL'ye falan geldi. Bir de Tax Free'den paranın %10'unu mu %13'ünü mü ne geri aldım; bayağı ucuza geldi (tabii yol masrafını falan saymazsan). Kadife olan pedi (mixing olan galiba) kullanıyorum; daha rahat ve konforlu geldi. İki ped arasında fazla ses farkı alamadım, o yüzden rahat olanı kullanıyorum. Ses güzel; nereden geldiğini falan çok rahat anlıyorsun. Ayak sesleri ve müzik konusunda da güzel, enstrümanları ayırt edebiliyorsun ama şarkıcının önündeymiş gibi bir his vermiyor.
[Büyük ihtimalle ses kartı kullanmadığımdan dolayı böyle. Kullanırsam bu yorumu düzenlerim, şu an alacak bütçem yok.]
Konfor olarak gerçekten çok iyi; kafamda bir şey varla yok arası. Eski kulaklıklarım 5-6 saat kullanınca kulağıma yapışıyordu, kulaklığı çıkartırken resmen kulağım acıyordu. Bunda öyle bir şey yok, konfor konusunda gayet iyi. Genel olarak güzel, şık, konforlu ve kaliteli bir kulaklık.