E
Eden Dust
Ziyaretçi
Dizüstü bilgisayarda mı kullanıyorsunuz peki o klavyeyi?Klavye G710, Mouse G300S.
Dizüstü bilgisayarda mı kullanıyorsunuz peki o klavyeyi?Klavye G710, Mouse G300S.
Hayır masaüstünde kullanıyorum. Dizüstünü hiç kullanmıyorum.Dizüstü bilgisayarda mı kullanıyorsunuz peki o klavyeyi?![]()
Masaüstün nedir? Yeni mi eski mi?Hayır masaüstünde kullanıyorum. Dizüstünü hiç kullanmıyorum.![]()
1050 Ti ekran kartı, i3 7100 işlemci , 8 GB Kingston Ram falan filan işte.Masaüstün nedir? Yeni mi eski mi?![]()
Çok yeni değil mi? Bu bileşenler yeni çıktı sayılır.1050 Ti ekran kartı, i3 7100 işlemci , 8 GB Kingston Ram falan filan işte.Eski denmez ama çok yeni de değil.
![]()
Teşekkürler. İşimi görüyor yeterince.Çok yeni değil mi? Bu bileşenler yeni çıktı sayılır.Hayırlı olsun. Güzel sistem.
![]()
''İnsanoğlu bir vadi dolusu altın bulsa, ikinci vadiyi aramaya koyulur'' çoğu insan buldukça daha fazlasını ister (bende dahil).Teşekkürler. İşimi görüyor yeterince.Lanet olsun ki doymuyorum... Mayıs sonunda yeni toplayacağım.
Benim işlemci dandik şuan. Bu sistem bana açıkçası çok fazla. Oyun oynadığım falanda yok artık bu aralar. BF1, Lol oynuyorum sadece.''İnsanoğlu bir vadi dolusu altın bulsa, ikinci vadiyi aramaya koyulur'' çoğu insan buldukça daha fazlasını ister (bende dahil).![]()
Babam benden yeni dizüstü bilgisayar istiyor. Kullandığı oyunları kaldırmıyormuş. Bu işte bir terslik yok mu? Ben neden ondan istemiyorumLogitech senin ben gözünü seveyim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.