Everest km-r1 Bozuldu

Arzu Şengül

Hectopat
Daha fazla  
2 hafta önce aldığım Everest km-r1 klavyem ile ilgili ilginç bir sorunla karşılaştım. Herhangi bir tuşa basılı tutunca oyunlarda sanki o tuşa hızlı hızlı basıyormuşum gibi davranıyor. Bu yüzden oyunlarda yürümek için w ya bastığımda küçük küçük ama habire adım atıyor ve koşamıyor. Yardım edebilecek varsa çok iyi olur.

Dipnot: Mesela W ya basıpta koşmayı başarırsam, W'yu basılı tutmaya devam edince koşmaya devam ediyor. Şu anda koşmaya başlamak sorun.

Son düzenleyen: Moderatör:
Everest kalitesiz markadır. Dışı gösterişli içi döküntüye yakın ürünler üreten bir markadır. Tabi sadece bu marka değil başkaları da var sosyalde ve birçok yerde kaç kez yazdım.
Farklı bir pc'de deneyin durum aynı ise yeni aldıysan geri iade edin.

HAKAN BUĞRA adlı kullanıcının başka bir yazıda dediği gibi fn+q tuslarına basınca klavye hız ayarı yaptıgını yazmıs. Yani aslında klavyede sorun yokmus. Bu eski yazıyı bulan birisi olursa soylediklerinizden dolayı kararını değiştirmesin diye haber veriyim dedim. Ayrıca fn+w ise wasd ile yön tuşlarının yerini değiştiriyormuş.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı