Everest marka klavye alınır mı?

Para sıkıntı olmasa imzamdaki sistem ile yetinir miydim? O beni aşar en azından 150 TL'lik bir şey lazım

Bloody'nin ürünlerine ne diyorsunuz? G300S'e Bloody marka mouse pad olur mu?

Para sıkıntı olmasa imzamdaki sistem ile yetinir miydim? O beni aşar en azından 150 TL'lik bir şey lazım

Bloody'nin ürünlerine ne diyorsunuz? G300S'e Bloody marka mouse pad olur mu?

Maalesef hiç duymadım ben daha çok A4 tech ve Logitech gibi ün salmış markaları biliyorum.

ha Pardon onu da hiç görmemiştim
O klavye hoş ve güzel bir tasarıma sahip ve marka kalitesi de var alabilecek sen almalısın yanına Maus nasıl alırsın bilemem

@Silinen üye imzamdaki mousedan var, onda sıkıntı yok Ben PC başında bir şeyler yiyen biriyim bu yüzden temizleyebileceğim bir klavye olmalı

Edit; sizce bu mudur? Everest Rampage KB-R8 Siyah USB 3 Farklı Aydınlatmalı Oyun Q Mekanik Hisli Klavy (Kullananlara baktım, hepsi memnunlar ve daha çok ışığa sahip olması beni cezbetti Bir tanesi incelemiş, 'Çok ön yargı ile yaklaşmışız, adamlar baya mekanik klavye felan yapmış' diyordu, tavsiye ediyordu)

Yoksa bu mudur? A4 TECH BLODDY B120 GAMING KLAVYE (Işıkları güzel ama az geldi bana, sadece tuş üzerinde var ve led yok. A4 Tech'in sağlamlığını ve kalitesini biliyoruz zaten )

Everest' i alıp memnun kalan vardı forumda fakat bence yine de risk almaya gerek yok Bloody B120 gayet iyidir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…