Everest modem hız sınırlama

Lensard

Hectopat
Everest modem kullanıyorum ethernet ile bağlı evde 4 kişi daha interneti kullanıyorlar Wi-Fi ile, ben oyun oynarken sürekli ping çıkıyor. İnternetten baktım QoS ayarı varmış. Ağdakilerin hızını sınırlayabiliyormuşum. Modem arayüzüne girdim çok karışık internettekiler böyle değil bulamadım. Yardım eder misiniz? Bir de bazı sitelerde ayrı IP adresi falan açıyor kendini yavaşlatma falan diye ama anlamadım.

1.png

2.png

4.png

3.png

Online oyun oynamak için kablo ile bağlanıldığı zaman daha stabil sonuçlar elde ediliyor.
Android bir telefondan online oyun oynuyorsanız pingi azaltmak için bilgisayarınıza, emülatör veya Android OS kurabilirsiniz.
Ya da mobil internet paketi satın alıp, online oyun girerken kullanabilirsiniz.

Modeminizde bant genişliği kontrolü veya bandwidth control gibi bir menü olması lazım. Modeminizin modelini yazar mısınız?
Ekran Alıntısı.JPG

Son düzenleme:
Online oyun oynamak için kablo ile bağlanıldığı zaman daha stabil sonuçlar elde ediliyor.
Android bir telefondan Online oyun oynuyorsanız pingi azaltmak için bilgisayarınıza, emülatör veya Android OS kurabilirsiniz.
Ya da mobil internet paketi satın alıp, Online oyun girerken kullanabilirsiniz.

Modeminizde bant genişliği kontrolü veya bandwidth Control gibi bir menü olması lazım. Modeminizin modelini yazar mısınız?
Eki Görüntüle 648182

Everest SG 1700 modemim ve ethernet ile bağlanıyorum diğer kullananlar Wi-Fi ile bağlanıyor ve oyun oynarken pingim çok çıkıyor. O ayarı bulamadım QoS yerinde attığım 1. ve 2. resim var sadece.

Son düzenleyen: Moderatör:
Biraz araştırdım ve bir şey bulamadım. Benzer modele sahip modemler için sorulan sorulara da cevap yazılmamış.
  • Modem yazılımın güncel olup olmadığını kontrol edebilirsiniz.
  • Varsa, güncel yazılımı indirebilirsiniz. (Yazılım güncellendiği zaman, modem üzerinde bulunan bilgiler gider mi bilmiyorum, yedek alıp öyle yapın.)
  • Everest'e mail atabilirsiniz.

Merhaba kardeşim;

Öncelikle aynı sorun bende de vardı sırf seni gördüm üye oldum, ve bu sorunu nasıl çözdüğümü söyleyeceğim.

192.168.1.1 standartımıza giriyoruz. Genel ayarlar - WLAN -gelişmiş sekmesine tıklıyoruz.
Hemen sağ altta "veri hızı" sekmesine tıkladığında en düşük olan seçeneği seç. Wi-Fi yavaş olacak, Ethernet ile bağlantı yapanlar normal hızında olacak. İyi günler dilerim.

Merhaba kardeşim;

Öncelikle aynı sorun bende de vardı sırf seni gördüm üye oldum, ve bu sorunu nasıl çözdüğümü söyleyeceğim.

192.168.1.1 standartımıza giriyoruz. Genel ayarlar - WLAN -gelişmiş sekmesine tıklıyoruz.
Hemen sağ altta "veri hızı" sekmesine tıkladığında en düşük olan seçeneği seç. Wi-Fi yavaş olacak, Ethernet ile bağlantı yapanlar normal hızında olacak. İyi günler dilerim.
Çok teşekkür ederim yardımınız için dediklerinizi yaptım çok sağolun

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı