ggwp9191 Hectopat Katılım 30 Haziran 2019 Mesajlar 577 Çözümler 5 Yer İstanbul/Maltepe 22 Temmuz 2020 #11 AlgoritMa dedi: Oradaki sertifika PSU'nun kalitesini değil, enerji verimliliğini belirtir. Yani ay sonunda gelecek elektrik faturanıza etkisi olur. Her sakallıyı deden sanma. Genişletmek için tıkla... Ya yok onu örnek olarak söyledim o belge olan yanmaz diye bişey yok şans işi ama en azından belge olsun düşüncesindeyim.
AlgoritMa dedi: Oradaki sertifika PSU'nun kalitesini değil, enerji verimliliğini belirtir. Yani ay sonunda gelecek elektrik faturanıza etkisi olur. Her sakallıyı deden sanma. Genişletmek için tıkla... Ya yok onu örnek olarak söyledim o belge olan yanmaz diye bişey yok şans işi ama en azından belge olsun düşüncesindeyim.
KS KS PabIo Escobar Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Temmuz 2017 Mesajlar 1.528 Çözümler 4 22 Temmuz 2020 #12 Milyarlık kasayı riske atmadan High Power 500W almayı düşünüyorum. Everest konusunda bize elmanın iyi tarafı denk geldi muhtemelen. Kasam Micro-ATX, High Power 500W sığar mı sizce? AlgoritMa dedi: Oradaki sertifika PSU'nun kalitesini değil, enerji verimliliğini belirtir. Yani ay sonunda gelecek elektrik faturanıza etkisi olur. Her sakallıyı deden sanma. Genişletmek için tıkla...
Milyarlık kasayı riske atmadan High Power 500W almayı düşünüyorum. Everest konusunda bize elmanın iyi tarafı denk geldi muhtemelen. Kasam Micro-ATX, High Power 500W sığar mı sizce? AlgoritMa dedi: Oradaki sertifika PSU'nun kalitesini değil, enerji verimliliğini belirtir. Yani ay sonunda gelecek elektrik faturanıza etkisi olur. Her sakallıyı deden sanma. Genişletmek için tıkla...
AlgoritMa Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Eylül 2019 Mesajlar 3.906 Makaleler 1 Çözümler 14 Yer Samsun 22 Temmuz 2020 #13 Kasanızın marka ve modeli nedir? Güç kaynakları genelde standart ATX boyutunda olduğundan sığar diye düşünüyorum.
Kasanızın marka ve modeli nedir? Güç kaynakları genelde standart ATX boyutunda olduğundan sığar diye düşünüyorum.
KS KS PabIo Escobar Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Temmuz 2017 Mesajlar 1.528 Çözümler 4 22 Temmuz 2020 #14 Everest 1453A AlgoritMa dedi: Kasanızın marka ve modeli nedir? Güç kaynakları genelde standart ATX boyutunda olduğundan sığar diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... High Power 500 PSU sığar büyük ihtimalle. O yüzden bunu alacağım.
Everest 1453A AlgoritMa dedi: Kasanızın marka ve modeli nedir? Güç kaynakları genelde standart ATX boyutunda olduğundan sığar diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... High Power 500 PSU sığar büyük ihtimalle. O yüzden bunu alacağım.