işaretlediğim kısımda nasıl tarif edeceğim bilemedim plastik bir tırnak gibi şey var. Onu 2 yandan bastırarak ön paneli çıkarabilirsin. Dikkat et kırma. Diğer tarafta da var onu da unutma.
Ben Corsair Carbide Spec Delta kullanıyorum, vida falan yok, tutup asılıyorsun çıkıyor. Yuvası var, aynı şekilde yerine oturuyor tık diye. Sizde de öyle olabilir.
Kardeşim senin kasanda da ön panel için vida falan yok galiba, sen de bi asılmayı dene, ama dikkat edin yani benim kasanınki asılınca çıkıyor diye her kasada öyle olacak diye bir şey yok. Fazla zorlamayın, kırırlır falan.
Arkadaşlar vida falan yok basıp açabiliceğim bi yerde yok
Arkadaşlar hallettim içindeki ledli fanı almaktı amacım burayı söküp aldım
Halledemedim arkadan vidalıymış tekrar çözüm lazım
Eki Görüntüle 597047işaretlediğim kısımda nasıl tarif edeceğim bilemedim plastik bir tırnak gibi şey var. Onu 2 yandan bastırarak ön paneli çıkarabilirsin. Dikkat et kırma. Diğer tarafta da var onu da unutma.
İşaretlediğim yerler ön paneli tutuyor. Anlatmak istediğim de buydu ama anlatamamışım. O dudak gibi görünen şeylere bastır ön paneli hafif cek bırakır. diğer tarafta da var orayı unutma.
Eki Görüntüle 597067İşaretlediğim yerler ön paneli tutuyor. Anlatmak istediğim de buydu ama anlatamamışım. O dudak gibi görünen şeylere bastır ön paneli hafif cek bırakır. diğer tarafta da var orayı unutma.
Merhaba bastırıyorum da çok sert yani elimi ağrıtmaktan başka birşey yapmıyor bunun aleti vs var mı sökebiliceğim ?
Bastırmam da fayda etmiyor sanırım denedim yine aynı sertlikte.