Everest Rampage Cubix Gamer Sistem

Ellerinize sağlık hocam.

İstanbul'da mı oturmaktasınız? Zira size kasamı vermek istiyorum. Malum, bir kez boyamaya çalıştım, iyi olmadı. Bir profesyonelin elinden geçmesi lazım.

Teşekkür ederim İbrahim. Evet İstanbul Tuzlada oturuyorum. Elimden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışırım. Tel: 0530 937 54 87 ara görüşelim.

Güzel olmuş hocam. Bu bölümde adam gibi konu açan nadir kişilerden birisiniz. İyice karadeliğe döndü burası, alakalı alakasız her konu var. Bence moderatörlüğe layık birisiniz.

Google arama görsellerinde bu kadar resim yoktur.
Hayırlı olsun.

Güzel olmuş hocam. Bu bölümde adam gibi konu açan nadir kişilerden birisiniz. İyice karadeliğe döndü burası, alakalı alakasız her konu var. Bence moderatörlüğe layık birisiniz.
Çok teşekkür ederim. Böyle düşünmenize sevindim.

Hayırlı olsun.
Sağolun. Evet bazen Google da bir şey aratırken kendime ait görseller ile çok karşılaşıyorum. Çok şaşırıyorum

Abi zalman z3 plus modifiye şansın varmı.

Sent from my SM-A500H using Technopat Sosyal mobile app
Merhaba nasıl bir modifiye istediğinize bağlı. Ben olur derim ama benim zevkim sizinkine uymaz belki detay vermek isterseniz numaram var uluşabilirisiniz.

Hayırlı olsun.
Bu arada yaptığım bütün kasalar satılıktır. Ben yaptığım kasaları test haricinde kullanmam.

Ellerinize sağlık hocam.

İstanbul'da mı oturmaktasınız? Zira size kasamı vermek istiyorum. Malum, bir kez boyamaya çalıştım, iyi olmadı. Bir profesyonelin elinden geçmesi lazım.

Hocam size bir şey danışmak istiyorum. Bu kasadan amak istiyorum da ön soğutma için 200'lük ayırca bir fan alınır mı yoksa 140 devam mı? Açıkçası Bülent Abimin fanın boyutunu tam kavrayamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…