Everest Rampage Cubix Gamer Sistem

bülent batman

Megapat
Yer
İSTANBUL
Daha fazla  
Arkadaşlar high - veryhigh arası bir sistem. Buyurun.

1.jpg
2.jpg
3.jpg
4.jpg
5.jpg
6.jpg
7.jpg
8.jpg
9.jpg
10.jpg
11.jpg
12.jpg
13.jpg
14.jpg
15.jpg
16.jpg
17.jpg
18.jpg
19.jpg
20.jpg
21.jpg
22.jpg
23.jpg
24.jpg
25.jpg
26.jpg
27.jpg
28.jpg
29.jpg
30.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Ellerinize sağlık hocam.

İstanbul'da mı oturmaktasınız? Zira size kasamı vermek istiyorum. Malum, bir kez boyamaya çalıştım, iyi olmadı. Bir profesyonelin elinden geçmesi lazım.

Teşekkür ederim İbrahim. Evet İstanbul Tuzlada oturuyorum. Elimden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışırım. Tel: 0530 937 54 87 ara görüşelim.

Güzel olmuş hocam. Bu bölümde adam gibi konu açan nadir kişilerden birisiniz. İyice karadeliğe döndü burası, alakalı alakasız her konu var. Bence moderatörlüğe layık birisiniz.(y)

Güzel olmuş hocam. Bu bölümde adam gibi konu açan nadir kişilerden birisiniz. İyice karadeliğe döndü burası, alakalı alakasız her konu var. Bence moderatörlüğe layık birisiniz.(y)
Çok teşekkür ederim. Böyle düşünmenize sevindim.

Google arama görsellerinde bu kadar resim yoktur. :D
Hayırlı olsun.
Sağolun. Evet bazen Google da bir şey aratırken kendime ait görseller ile çok karşılaşıyorum. Çok şaşırıyorum :utanç:

Abi zalman z3 plus modifiye şansın varmı.

Sent from my SM-A500H using Technopat Sosyal mobile app
Merhaba nasıl bir modifiye istediğinize bağlı. Ben olur derim ama benim zevkim sizinkine uymaz belki detay vermek isterseniz numaram var uluşabilirisiniz.

Google arama görsellerinde bu kadar resim yoktur. :D
Hayırlı olsun.
Bu arada yaptığım bütün kasalar satılıktır. Ben yaptığım kasaları test haricinde kullanmam.

Ellerinize sağlık hocam.

İstanbul'da mı oturmaktasınız? Zira size kasamı vermek istiyorum. Malum, bir kez boyamaya çalıştım, iyi olmadı. Bir profesyonelin elinden geçmesi lazım.

Hocam size bir şey danışmak istiyorum. Bu kasadan amak istiyorum da ön soğutma için 200'lük ayırca bir fan alınır mı yoksa 140 devam mı? Açıkçası Bülent Abimin fanın boyutunu tam kavrayamadım

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı