Everest Rampage Glory G01 alınır mı?

Ben kullanıyorum, güç kaynağını önermem ama kasa mükemmel. Kip kasa, elinizi kasanın içine soktuğunuzda o soğukluğu hissediyorsunuz, hissiyatı mükemmel. Kısacası, tek kasa istiyorsanız gözünüz kapalı alabilirsiniz ama ekstradan güç kaynağı almanız şart gibi. Çünkü içindeki Psu 12W kanalından sadece 192V verebiliyor.

Ben kullanıyorum, güç kaynağını önermem ama kasa mükemmel. Kip kasa, elinizi kasanın içine soktuğunuzda o soğukluğu hissediyorsunuz, hissiyatı mükemmel. Kısacası, tek kasa istiyorsanız gözünüz kapalı alabilirsiniz ama ekstradan güç kaynağı almanız şart gibi. Çünkü içindeki Psu 12W kanalından sadece 192V verebiliyor.
Bu kasadan aldım ama güç kaynağından tıkır tıkır ses geliyor. Güç kaynağının fanını değiştiren var mı? Bir akıl verin lütfen.
arkadaşlar bende almayı düşünüyorum malzeme kalitesi kasanın hava sirkolasyonu iyi midir bide farklı power takabiliyoz mu içine ?

Kasa dış görünüş çok güzel, PSU normal çok çok ağır sistem'i kaldırmaz ama çoğu ağır'a yakın parçaları destekliyor, Farklı psu takabiliyorsun tabi, Sıvı soğutma çift fanlı kullanacaksan üst kısma takamıyorsun anakart ve ram izin vermiyor, ön tarafa takıyorsun oda metal olduğu için iletkenlik yapıyor hdd ve anakart'a ısı anlamında yansıyor buda kötü birşey, sıvı soğutma tek fanlı kullanıp egzoz fan yerine takılır, Sadece çift fanlı sıvı soğutma harici kasa gayet güzel

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı