Everest Rampage KB-R01 CTRL Tuşuna Basınca Caps Lock Çalışması

RobbStark

Hectopat
Daha fazla  
Herkese merhaba. Everest Rampage KB-R01 klavyesini yaklaşık 10 aydır falan kullanıyorum. Normalde sıkıntısı yoktu fakat bugün birden CTRL tuşuna basınca caps lock açılmaya başladı. Everest'in kombinasyon tuşlarından FN + Rec'e basılı tutmama rağmen bir türlü düzeltemedim. Ne yapmalıyım?

Everest kendine has kısayolları:
"1).fn+q": klavye hızını ayarlıyor.
2)."fn+w": klavyedeki a,s,w,d tuşları ile yön tuşları arasında yer değiştirme yapıyor.
3)."fn+rec"bu tuşa 10 saniye basılı tutarsanız klavyeye reset atar ilk günkü haline getirirsiniz.Tabi makroları vs sıfırlanır.
Tüm "Rampage"serileri için bu kombinasyonlar geçerlidir.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
sorununu çözecektir.

Everest kendine has kısayolları:
"1).fn+q": klavye hızını ayarlıyor.
2)."fn+w": klavyedeki a,s,w,d tuşları ile yön tuşları arasında yer değiştirme yapıyor.
3)."fn+rec"bu tuşa 10 saniye basılı tutarsanız klavyeye reset atar ilk günkü haline getirirsiniz.Tabi makroları vs sıfırlanır.
Tüm "Rampage"serileri için bu kombinasyonlar geçerlidir.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
sorununu çözecektir.

Dediğim gibi aynı videoyu izledim ve denedim fakat sorunu hala yaşıyorum

Klavyenin sağ tarafdaki tuşlar çalışıyor sol çalışmıyor FN ve rec tuşları da çalışmıyor biriniz yardım etsin lütfen.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı