Çözüldü Everest Rampage KB-R1 Çift Basma Sorunu

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

SilenLeat

Kilopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Bu Rampage KM-R1 setini 1-2 ay önce aldım. Mousesinden memnunum ama klavyesinde bu günlerde bi sorun ortaya cıktı. CSGO oynarken Skor Tablosuna bakmak için tusa basılı tutarken Skor Tablosu geliyor ama gelip gidiyor seri bi şekilde. Bi yazı silerken cift cift siliyor. Her şeyde aynı bunun çözümü var mı ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Fikir sahibi olmadan zikir sahibi olmak vardır ya bilmiyorsan yazıp ürünü niye kötülüyorsun? Herhangi bir kullanıcı aynı hataya düşse uzaklaştırma alır.

Klavye sorunuymuş

Alıntı olduğundan imla hataları olmuş olabilir. CTRL+Alt tuşu kombinasyonu "AltGr"işlevi görür
Ben bu seti aldım fakat tuş ayarlarını nasıl yapılacağı konuda bir bilgim yok.
Nasıl yapabileceğim konusunda bilgi verirseniz sevinirim.
(Mouse için geçerli.)

Aynı sorunu Everest KB-700 klavyemde yaşıyorum, mesela A tuşuna basılı tuttuğumda sürekli değilde kesik kesik yazıyor TAB tuşu da benzer. Malesef bu klavyede FN tuşuyu yok. Bunun dışında başla bir çözüm yolu var mı ?

Artık klavyeyi kullanmıyorum arkadaşlar. İçini temizlerken "Gaming" tuşlarını bozdum, sonrasında bir arkadaşa verdim. Bende "FX2" adında bir klavye satın aldım. 2 yıldır onu kullanıyorum.
Daha fazla yardımcı olamıyorum üzgünüm.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…