Everest Rampage kb-r01 Klavye tuş sorunu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Arkadaşım klavyeyi tam çözemeden saçma sapan yorumlar yapıyorsunuz. fn+Q tuşuna basarsan sorunun düzelir.

Arkadaşım klavyeyi tam çözemeden saçma sapan yorumlar yapıyorsunuz. fn+Q tuşuna basarsan sorunun düzelir.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Klavye hakkında daha çok bilgi için ise bu linke bakabilirsin.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Klavye hakkında daha çok bilgi için ise bu linke bakabilirsin.

Saçma sapan yazan arkadaş bak sana arkadaş diyorum.....

Elimde bundan 10 adet mevcut şu salak SAÇMA klavyeden o koyduğun video var ya neyse.

2 dakikada bir o videodakileri yaparsın + söküp takarsın ben internet kafe sahibiyim illallah ettim o kadar aradım mesaj attım mail attım cevap bile yok everestten. Evet kötülüyorum çünkü hak ediyorlar.

Teknoloji şans işidir diyede bir mesaj var ahah hiç güleceğim yoktu.

10 adet 10'u da bozuk ne şansmış bende çölde yürümemem lazım kutup ayısı falan çıkar.

Sadece bu mesajı yazmak için üye oldum haddinizi bilin bilmeden atıp tutmayın.

Mağdur insanların yorumlarına saçma sapan demeyin.

Ha bide 10 adette mausu var elimde çöp olan gamingmiş 10 günde sağ sol tuşlar iptal yazık ya 500 liram gitti.

Allah bunları sizden olmasa da çoluğunuzdan çocuğunuzdan çıkaracak emin olun hakkım helal değil....

Demek ki neymiş övöröst mü uzak durun pişman olursunuz........

Son düzenleyen: Moderatör:
Hayırdır başka bir markanın ürünü sorunlu çıktığında hemen teknoloji şans işidir deniyor da Everest' in bir ürünü sorunlu çıktığında "Övöröst pöşmönlöktör" oluyor anlamadım. 17 liraya aldığım Everest klavye' yi 4 aydır kullanıyorum henüz hiçbir sorun çıkarmadı. Gayet de güzel bir klavye açıkçası. Tabii bu kişinin bir klavyeden ne beklediğine göre değişir. Eğer ben klavyemin üstünden hava durumunu öğrenmek istiyorum diyorsan Everest alma. Eğer fazla bütçem yok fakat oyun oynuyorum ve işimi görecek bir klavye istiyorum diyorsan Everest alabilirsin. ( Bu arada Everest fanboyuna çevirdiniz beni resmen. Her ürününü bende beğenmiyorum fakat beğendiğim ürünleri de hiç az değil firmanın. Tek istediğim ön yargıların ortadan kalkması.)

Ben A4tech'i, Snopy'i (rampage serisini) veya Bloody'i fiyatına göre (her ne kadar fiyatları şişirilse de) kaliteli ürün verdikleri için överim ama hiç bir zaman Everesti övmem çünkü Everestin getirdiğin 100 ürünün 95'i çöp olduğu için, verilen para boşa gittiğinden dolayı haklı olarak Türk milleti kötü gözle bakıyor firmaya. Böyle bir firmayı da Türk milletine önermeyi ben istemem. Ön yargılardan kurtulmak için Türk milletinin bu kötülüklere göz yummasını bekleyemezsin. Eğer Everest ön yargılardan kurtulmak istiyorsa daha kaliteli ürün getirmeli ve getirdiği ürünün destek bağlamında arkasında durarak hatasını düzeltmeye çalışmalıdır. Anca o zaman buna karşı Türk milletinin beslediği ön yargılardan kurtulma şansını elde edebilir. Bak bir üstteki yorumda ne diyor adam internet kafe sahibi kim bilir kaç tane aldı o üründen ama telefona bile çıkmıyorlar... Şimdi böyle bir firmanın ben neresini savunup, kime önerebilirim !

Son düzenleme:
Saçma sapan yazan arkadaş bak sana arkadaş diyorum.....

Elimde bundan 10 adet mevcut şu salak SAÇMA klavyeden o koyduğun video var ya neyse

2 dakikada bir o videodakileri yaparsın + söküp takarsın ben internet kafe sahibiyim illallah ettim o kadar aradım mesaj attım mail attım cevap bile yok everestten evet kötülüyorum çünkü hak ediyorlar

teknoloji şans işidir diyede bir mesaj var ahah hiç güleceğim yoktu

10 adet 10 u da bozuk ne şansmış bende çölde yürümemem lazım kutup ayısı falan çıkar

sadece bu mesajı yazmak için üye oldum haddinizi bilin bilmeden atıp tutmayın

mağdur insanların yorumlarına saçma sapan demeyin

ha bide 10 adette mausu var elimde çöp olan gamingmiş 10 günde sağ sol tuşlar iptal yazık ya 500 liram gitti.

Allah bunları sizden olmasa da çoluğunuzdan çocuğunuzdan çıkaracak emin olun hakkım helal değil....

demek ki neymiş övöröst mü uzak durun pişman olursunuz........

Sizin sorununuz ayrı, arkadaşın yaşadığı sorun ayrı. Ayrıca ben 1 haftadır Everest kb-r8 kullanıyorum ve kesinlikle kaliteli bir his alıyorum 70₺'ye bundan iyi bir klavye yok.

Sizin sorununuz ayrı, arkadaşın yaşadığı sorun ayrı. Ayrıca ben 1 haftadır Everest kb-r8 kullanıyorum ve kesinlikle kaliteli bir his alıyorum 70₺'ye bundan iyi bir klavye yok.

Sorunumuz ayrı falan değil sorun ta kendisi ve dahası, kısaca anlatıyım FN + w tusu yön tusları ile wasd'nin yerini değiştiriyor.. FN + f11 klavyeyi kilitliyor. Ve bunlar arada sırada kafasına göre oluyor sen fn tuşuna basmadan.. Ayrıca rastgele bazı tuşlar takılı kalıyor ki takılı değil sürekli o harfe yada sayıya basıyor mesela mailini yazacaksın bi bakıyorsun .................................... yazmış diğer gün uuuuuuuuuuuuuuuuuu yazmış gibi o harfe tekrar basınca düzeliyor diğer bir sorun ALT ALTgr CTRL Shift tuşları devre dışı kalıyor ve bunu sadece klavyeyi söküp takarak düzeltirsin. Gelelim en önemlisi tuşlar devamlı basamıyor. Yani çocuk wolfteam oynayacak sağa sola gidecekse duraklayarak gidiyor mesela Dota'da TAB tuşuna basıp skor tabelasına bakacaksın skoru göremezsin çünkü devamlı açılıp kapanıyor, mesela şuan yazdığım seyleri silmeye çalışıyorum 5'er 5'er siliyor bu örnekleri daha da çoğaltabilirim.

Kafede devamlı şu konuşmalar..

"Abi bu gitmiyor ya" "neden oglum" "bilmiyorum abi" kalkıp gidiyorsun FN+W yapıyorsun.

Sonra müşterinin biri "pardon @ yazamıyorum" acaba neden? Gidiyorsun klavyeyi söküp takıyorsun.

Sonra tekrar "abi bu takıla takıla gidiyor" "pardon kalvye çalışmıyor" gibi artık dogru düzgün oturdugumu hatırlamıyorum klavyelerin kölesi oldum..

Adamlar ne halin varsa gör diyorlar resmen. Satın aldın bir kere ya çöpe yada böyle devam.

Ha bybaroarsin sen inanmıyorsan at bana özelden bir adres gönderiyim sana klavyeyi dene ve gör bu klavyede tek bir sorun yok. Tamamen sorunlu ve hala satılıyor ve sende teknoloji sanş işi ya hani sana sağlam bi everest çıktı diye şansına insanları yanlış yönlendirip kendinide vebal altında bırakıyorsun farkında değilsin.

EVEREST Rampage KB-R01 Gaing Multimedia Klavye Siyah 10*40=400

EVEREST SM-700 Gaming Mouse Siyah 10*27=270

Toplam 670 TL.

Bu mauselarda sağ tık sol tık iptal scrool wheel iptal ayrıca mesela Dota yada LOL'deyken imleç sağ alt köşeye otomatik gidiyor yada masaüstündesiniz imleç otomatik sağ alt köeşede bu nedir ya.

Ya hadi klavyede sorun çıksın ya mouse?

Ya hadi hepsi sorunlu olsun bi arayın deyin ki biz böyleyiz insanlara malımızı satarız sonra gerisi bizi bağlamaz diyin.

Garantiye gönderin bizde sorun yok deyip size geri gönderelim diyin.

Bu arada VATAN BİLGİSAYAR...

Namı değer elektronik satıcı devi.

Sizi de kınıyorum yazdığım yorumları yayınlamıyorsunuz. Hep iyi yorumlar mı olacak o kadar yorum yazdım neden sadece iyi yorumlara yer veriyorsunuz. Doğru ama ben bunları Vatan'dan almıştım orada böyle bir kötü yorum olsaydı eğer alır mıydım? Almazdım ya var ya bunların hepsi aynı sat sat sat sonrada gerçek satışı koy ortaya.

Neyse umarım bu klavye mausu alacaklar bunları okurda doğru bir karar verir ve everestten uzak durur..

Bir sıkntı var yardım edebilirmisin bilmem ama sorunum şu.
W A S D tuşları ok tuşları ile yer yer değiştirdi ok tuşlarına basınca W A S D yazıyor W A S D yazınca da ok tuşları görevi görüyor bana yardım eder misin ?

Abi bende Bir sıkntı var yardım edebilirmisin bilmem ama sorunum şu.
W A S D tuşları ok tuşları ile yer yer değiştirdi ok tuşlarına basınca W A S D yazıyo W A S D yazıncada ok tuşları görevi görüyo bana yardım edermisin ?
Tek çözüm yeni klavye almak. Şahsen ben öyle yaptım.

Eski yorumlarımı okudum da tamamen bilgisiz yorumlar olmuş sakın yorumlarıma bakarak Everest'e yaklaşmayın. Klavye 1 hafta sonra bozuldu, bunun üzerine Zalman-KM500 aldım sağlam olarak çalıştı fakat Numpad'i olmadığı için G710+ ile değiştirdim. Şu an memnun olarak kullanıyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı