19 Ocak 2015 Mesaj: 11 Arkadaşlar klavyeyi aldım videosunu çektim birde fail oldum. Antighosting diyeceğim yerde anti alayzing demişim Umarım videoyu seversiniz. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Son düzenleyen: Moderatör: 9 Şubat 2015 Genişletmek için tıkla...
Arkadaşlar klavyeyi aldım videosunu çektim birde fail oldum. Antighosting diyeceğim yerde anti alayzing demişim Umarım videoyu seversiniz. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Linux™ Hectopat Katılım 8 Ocak 2015 Mesajlar 104 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ocak 2015 #2 Güzel inceleme olmuş.
KS KS S SiberKARPUZ Hectopat Katılım 10 Ocak 2015 Mesajlar 4 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ocak 2015 #3 Linux™ dedi: Güzel inceleme olmuş. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler. Son düzenleyen: Moderatör: 20 Ocak 2015
M Mehmetcannn Kilopat Katılım 24 Ekim 2014 Mesajlar 663 Makaleler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ocak 2015 #4 Tanıtım için güzel olmuş, elinize sağlık.
Go to Hell Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Haziran 2014 Mesajlar 1.027 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ocak 2015 #5 Güzel inceleme olmuş, umarım marka Everest olduğu için sizi pişman etmezler.
Yusuf Yıldız Hectopat Katılım 6 Temmuz 2013 Mesajlar 735 Çözümler 1 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 20 Ocak 2015 #6 Güzel inceleme olmuş. Peki bu klavye razer klavyeleri gibi ses çıkarıyor mu ? Sırf o ses için bile alırım bu klavyeyi.
Güzel inceleme olmuş. Peki bu klavye razer klavyeleri gibi ses çıkarıyor mu ? Sırf o ses için bile alırım bu klavyeyi.
KS KS S SiberKARPUZ Hectopat Katılım 10 Ocak 2015 Mesajlar 4 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ocak 2015 #7 Teşekkürler arkadaşlar güzel yorumlar için. Son düzenleyen: Moderatör: 9 Şubat 2015
Şahap Tanrıkulu Megapat Katılım 10 Ekim 2014 Mesajlar 334 Makaleler 9 Çözümler 1 Yer Kayseri Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Uluslararası İlişkiler Öğrencisi 6 Şubat 2015 #8 Memnun musun üründen? Tavsiye eder misin? 2 haftalık gözlemlerin nedir?
Scorpions Megapat Zamanın Tanığı Katılım 2 Aralık 2014 Mesajlar 1.177 Makaleler 4 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Şubat 2015 #9 G105 alacaktım fakat kalan fiyatla gezerim tozarım, inceleme için çok çok teşekkür ederim.
Tolga Şahin Kilopat Katılım 20 Nisan 2014 Mesajlar 919 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer İzmir/Bornova Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İçerik Moderatörü - Freelance Çevirmen 6 Şubat 2015 #10 Önceki konuda iki güne bozulur, Everest alınmaz dandiktir diyen Logitech fanboylarını buraya davet ediyorum. Buyurun klavye bu. İstediğiniz gibi laf atmakta, şurası kötü burası kötü demekte serbestsiniz. Everest bu sonuçta. Siz eleştirin diye var.
Önceki konuda iki güne bozulur, Everest alınmaz dandiktir diyen Logitech fanboylarını buraya davet ediyorum. Buyurun klavye bu. İstediğiniz gibi laf atmakta, şurası kötü burası kötü demekte serbestsiniz. Everest bu sonuçta. Siz eleştirin diye var.