Arkadaşlar 130 TL bence iyi gibi duruyor, kullananlarda şikayetçi değil. Yazılımı da var ayrı yeten bir teknoloji mağazasında test ettim elime de oturuyor. Şu an kullandığım dandik arabalı mouse. Sizce bu ürünü alınır mı? Eskiden Razer Chroma DeathAdder kullanıyordum ama o bozulmuştu. Bende bayağıdır bu kötü mouse kullanıyorum, biliyorum Razer gibi olmaz ama bence fena değil gibi. Hem de Razer'ın o mouse aydınlatmasından daha iyi gibi duruyor altında falan da aydınlatması var. Ürün bu Everest Rampage Smx-r50 Howl Usb Siyah Rgb Işıklı+macro Usb Oyuncu Mouse | Trendyol görüşleriniz nelerdir?
Philips SPK9404 6 Tuşlu Ambiglow Gaming Mouse Oyuncu Mouse en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
www.hepsiburada.com
Bütçenizi arttırmayı düşünüyorsanız bunu öneririm:
Deneme şansınız olduysa ve tasarımını beğendiyseniz, elinize oturuyorsa alın. Kullanmadığım için bir şey diyemem ama o fiyatlarda zaten çoğu ürün aynı performansı verir. Önemli olan ele oturması, kullanırken rahat hissetmeniz.
Philips SPK9404 6 Tuşlu Ambiglow Gaming Mouse Oyuncu Mouse en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
Kablolu Kulaküstü Kulaklık ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Kablolu Kulaküstü Kulaklık çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.
Kablolu Kulaküstü Kulaklık ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Kablolu Kulaküstü Kulaklık çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.