Everest SGM-X7 Fare sorunu

paranormal1453

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, yaklaşık 1 ay önce yeni bilgisayar topladım, kullandığım fare everest sgm-x7 idi. Bi zaman sonra sol tık teklemeye başladı, araştırma yaptım biraz ve farenin böyle bi kronik sorunu olduğunu öğrendim. Fareyi aldığım yere götürüp evereste göndermelerini rica ettim. Sağolsunlar madur etmemek için aldığım yer geçici bi mouse verdi dün 1 saat öncesine kadar farede bi sıkıntı yoktu, birden sağ tuş işlevini yitirdi hiç bir şekilde çalışmamaya başladı. daha önceden kullanmadığım faremi taktım oda şimdi arada bir hem sağ tık hem sol tık 1 kez bastığımda 2 kez algılıyor ve tırtık çalışmıyor. Bu problemin sebebi bilgisayarımdaki herhangi bir yazılımdan olabilir mi ?

Cümleten selamın aleyküm öncelikle sunu söyleyeyim ben 3 senediR CS:GO oynuyorum ve bu oyun icin bir mouse aldım ismi everest sgm x7 neyse abi mouse dpi ortalayıp sensivityi 0.85 yapıyorum cunku yillardir öyle sorun şu ki mouse'u mouse pad'in üstünde sağdan sola hızlı kaydırdığında karakterin aim'i (nişangah) ilginç hareketlerde bulunuyor sensivityide arttırmak istemiyorum ve sizlerden çözüm istiyorum .

Cümleten selamın aleyküm öncelikle sunu söyleyeyim ben 3 senediR CS:GO oynuyorum ve bu oyun icin bir mouse aldım ismi everest sgm x7 neyse abi mouse dpi ortalayıp sensivityi 0.85 yapıyorum cunku yillardir öyle sorun şu ki mouse'u mouse pad'in üstünde sağdan sola hızlı kaydırdığında karakterin aim'i (nişangah) ilginç hareketlerde bulunuyor sensivityide arttırmak istemiyorum ve sizlerden çözüm istiyorum .
Bu mouse'un yazılımı yok diye biliyorum. Zaten sıkıntılı bir mouse aldığınız gün bozulma imkanı bile var.

Bu mouse'un yazılımı yok diye biliyorum. Zaten sıkıntılı bir mouse aldığınız gün bozulma imkanı bile var.
Haklısın hocam... Cidden çok kalitesiz göz boyamak için yapılmış bir mouse. Ve işinide çok iyi yapıyor. Bu nedenle ilk mousenizde iyi bir seçim yapın ki daha sonra mouse değiştirmek zorunda kalmayın.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı