Everest SGM-X7 vs SM-770

Bir süre SGM X7 kullandım. Kesinlikle tavsiye etmiyorum. CS Go için alacaksanız zaten macro vs yapmak için alacaksınız. Almak istediğiniz bu Mouse'larda malesef bunu yapamazsınız. Bunlara ek olarak kendi deneyimlerime göre SGM X7 bi yerden sonra sol tuş basmamaya başlıyor takılıyor tıklamıyor. Bir kaç kere basmanız gerekiyor ki online oyunlarda bu çok sıkıntı yaşatıyor sırf Mouse yüzünden ölüyorsunuz insanın ister istemez sinirleri bozuluyor. Araştırırsanız bu sorunu yaşayan çok kişi göreceksiniz.

Hocam güzel salladınız. Everest tamam giriş seviyesi marka ama o mouselerini eskiden çok kullandım hiç bir sorunu olmadı. kullanmadığınız şeyi nereden biliyorsunuz sırf markası var diye. yazık.

Sen benim mesajımda kullanmadığıma dair bir yorum mu gördün yada sırf Everest diye kötülediğimi? İki ürünü de kullandım özellikle SGM X7 yi ve 50 lira bunlara vereceğine at çöpe daha iyi. Ergonomik tasarımdan nasibini almamış fareler bunlar. Bu fiyatlarda mouse arıyorsan MotoSpeed gibi çin menşeili fakat kaliteli markalara bak. v50 faresini kullanıyorum ve aşırı memnunum.

Everest, Trust, Rampage, Gamepower gibi markaları kullanan ve ya destekleyenlere kulak asmayın, oldukça kalitesiz ve gereksiz ürünler üretiyorlar. Bugün paramı nasıl çöpe atayım diye düşünmüyorsanız almayın. Daha kargodan geldiği an sorun yaşatan, kullandıkça bezdiren ve nefret ettiren ürünler bunlar. Her gün Forum'da o kadar konu açılıyor hala önermeniz saçmalık.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı